Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye kafayı yedin canikomKafayı yedim dönüp dolaşım foruma geliyorum
niye kafayı yedin canikom
Acaba beni neden izlemekten vazgeçtiniz fotolarınızı göremiyorumhayatım bakabilirsin
şimdi yoksa son ana kadar olmuyo zaten korku amly alınırken son dakikalarda oluyo arası fazla geçmiyo zaten uyutuyorlar tatlımDaha 30 marta çok var ondan mı korku yok acaba
ama sizde resimlerinizi koyun canmElmalışekeer bende görebilir miyim.
Suan yaramaz ogullarimla ugrasmaktan foto koyamiyorum ama ulk firsatta koyucam resimlericanm sen resim koydum mu senin eski halini koy göreyim seni izlemeye alıyım
tmm cnmSuan yaramaz ogullarimla ugrasmaktan foto koyamiyorum ama ulk firsatta koyucam resimleri
Beni izlemeye tekrar alır Mısınama sizde resimlerinizi koyun canm
hadi bak canmSuan yaramaz ogullarimla ugrasmaktan foto koyamiyorum ama ulk firsatta koyucam resimleri
ama sizde resimlerinizi koyun canm
bak hadi aldım izlemeyeElmalışekeer bende görebilir miyim.
canm allah beraberinde olsun inşallah dilediğin sonuça tez ulaşmanın dilerim şimdiden çok çok geçmiş olsun cnöBenim öncesi var yani şimdiki halim dün koydum. Yarın aml tım var
canm allah beraberinde olsun inşallah dilediğin sonuça tez ulaşmanın dilerim şimdiden çok çok geçmiş olsun cnö
canm allah beraberinde olsun inşallah dilediğin sonuça tez ulaşmanın dilerim şimdiden çok çok geçmiş olsun cnö
bakabilirsinÇok Tşkler. Aminn.
senin yarınmıydı amly nerde kime oluyosun canmÇok Tşkler. Aminn.
senin yarınmıydı amly nerde kime oluyosun canm