bugün iyiyim çünkü dün kötüydüm :)))))))
bi gün iyi bi gün kötü....seviyor sevmiyor gibi oynuyoz işte Haziranda...
sen naptın dr la irtibat kurmak için bi girişimde bulundun mu? sıcaklar bastırmadan ameliyat olup serin havalarda korse kölesi olsan çok iyi edersin...korseli bir hayatın sıcaklarda çekilmeyeceğine dair hislerim oluştu :)))))) ev biraz sıcak olunca ya da biraz hareket edince bile terletiyor ki bahar yaz sıcakların düşünemüyorum...
bu arada ameliyat olan arkadaşların yavaş yavaş ellerini ayaklarını topikten çekmesi kural falan mı? :))))) bileyim de ben de fazla ortalıkta olmayım yani öle bişi varsa...cance nin sesi çıkmıyor...sedakt da baya azalttı mesajlarını ....:)))))
kızlarrrrrr...nerdesiniz ya...acılarınız ağrılarınız bitti m? hayat normale döndü mü? izler ne alemde? biz ne zaman iyileşecez? hadi ama bunları anlatın bize...
ben bugün çok daha iiyim ya aslında her geçen gün iiye gittim çok şükürr yani çok az yatıyorum çocuklarımı kucağıma alamak dışında biçok işleriyle ilgileniyorum bahçede kısa yürüyüş bile yaptım kiii daha bugün 1 haftam doldu..Allahın izniyle iki haftanın sonunda çok çok daha ii olucamm eğik yürüme olarakta çok az işte oda zorlandığım için deil zorlamamak için :)
acaba alış verişe ne zaman çıkarımmayıs ortaları gibi şöle sağlam bi alış veriş beni bekliyo :))
haziranda canım aml hikayem :)))
aml 12-30 du saat 1145 hastanede oldum (uyuya kalmıştım zor yetiştim:)) ) hemen yatış işlemlerim vs yapıldı 12-15 odamıza çıktık eşyalarımı yerleştirdim hemşire geldi ve damar yolu açıldı sonra beklemeye başladık 12-30 doktorum ve asistanı geldi çizimlerimiz yapıldı rahat olmamı korkulcak bişey olmadığını söyledi (sanki çok korkuyormuşum gibi) sonra hemşire ve sedye geldi dr bana birazdan görüşmek üzere dedi ve aml gitti..beni sedyeeye aldılar damar yolundan sakinleştrici gibi bişi yaptılar ben isemedim ama öle uygun gördüler heralde sonrasında ise aml gidişi ve amlki hazırıkları gördüm ama hepsi gözümün önünden geçip gitti çok tepkisiz e b oş baktım olp bitene yani elim kolum tutmuyo gibiydi sadece görüntü vardıo ama bende en ufak bi tepki yoktu sonrada narkoz verildi ve ben gece az uyumuşum gibi uyudum aml girdiğimde saat 1 civarıydı kendime gediğimde saat 5 civarıydı aml kaldığım süre ise 3 saatmiş eşimin dediğine göre çünkü girmeden önce dr 1,5 saat sürer demiş ona ama 3 saat sürünce eşimde biraz panikledim dedi bana.
neyse kalktığımda biraz ağrım vardı ama çok şiddetli deil ama ben narkozun etkisini çabk attım üstümden çok çabuk ayıldım ve aml 4 saat sonra itibari ile çok ağrı hissettim ve bu ağrı 3 gün sürdü ama sonrasındada ağrı falan hissetmeim hiç ufak tefek sızılar hariç zaten sondam takılıydı o nedenle ilk gün kalkmadım hiç ve çok iştahsızdım ilk 3 gün hiç bişey yiyemedim bikaç kaşık çorbayla durdum hep.yani iki gece sonundada taburcu oldum zatenevdede birgün sıkıntı çektim ama sonrasında herşey turdu ağrı kesildi her türlü yatış kalkış pozisyonunu esininde dediği gibi geliştirdim ve artık sorun yok çok şükürr.yanii ben ikinci geceden beri hem sırt üstü hem sağ hem sol yatıyodum bunda sorun yoktu üçüncü günden sonra yataktan tek kalkıp yatmaya başladım ordada sorun yok bende iki korse var l,poda olduğum için biri dizimden karnıma kadar diğeride göbek altından göğüs altına kadar ama çok çok bi rahatsızlık hissetmedim henüz sadece biraz kaşıntı yapıyo onuda bi şekilde aşıyoruz işte ilk banyıomuda 4 gün yaptım pansumanlarımı kendim evde yapıyorum 1 ay sonrada kontrolüm var
başka sorun olursa cevaplarım canım