- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Sağol canım yardımcı olduğun için, Ercan beyin yönlendirmesini bekliyeyim mutlaka bir önerisi olacaktır henüz birşey söylemedi belkide daha çok erken. Korse kullanımından sonra KULLANILIYOR olabilir, sevgiler.
Bu konu tamamen Ercan beyin yönlendirmesine bağlı Üzerindeki bantlar duş almaya mani değil, ne zaman çıkacağınada dr bey karar verecek...selam cnm..o yaranın üzerindeki bantları nezamana kadar orda tutacaksınız doktor söyledi mi?dus fln aldıktan sonra cıkmıyor mu ya da pansuman olmuyor musunuz?
Bu konu tamamen Ercan beyin yönlendirmesine bağlı Üzerindeki bantlar duş almaya mani değil, ne zaman çıkacağınada dr bey karar verecek...
Sağol canım yardımcı olduğun için, Ercan beyin yönlendirmesini bekliyeyim mutlaka bir önerisi olacaktır henüz birşey söylemedi belkide daha çok erken. Korse kullanımından sonra KULLANILIYOR olabilir, sevgiler.
Merhaba, yarın 2 hafta oluyor aml olalı 10 gün sonrasına kontrol verdi büyük ihtimalle o zaman göbeğimdeki dikişleri alırken bantlarıda çıkartır. TeşekkürlerMerhaba ben ercan beye meme dikleştirme oldum ameliyattan sonra 3 hafta civarı takılacakmış silikon bantlar. Karın da da dikişler eridikten sonradır muhtemel.
Merhaba, yarın 2 hafta oluyor aml olalı 10 gün sonrasına kontrol verdi büyük ihtimalle o zaman göbeğimdeki dikişleri alırken bantlarıda çıkartır. Teşekkürler
Kurutmadım hiç, sizede çok geçmiş olsun. Çapucak istediğiniz görüntüye kavuşmanız dileği ile, sevgiler.Rica ederim benim de 15 gün sonraya gün verdi. Aynen meme ucu dikişlerini alırlen silikon bant vericekmiş.bu olan bantları da o zaman çıkarıcakmış. Banyodan sonra kurutma makinesiyle kurut demişti. geçmişler olsun.
Merhaba ben ercan beye meme dikleştirme oldum ameliyattan sonra 3 hafta civarı takılacakmış silikon bantlar. Karın da da dikişler eridikten sonradır muhtemel.
Merhaba, yarın 2 hafta oluyor aml olalı 10 gün sonrasına kontrol verdi büyük ihtimalle o zaman göbeğimdeki dikişleri alırken bantlarıda çıkartır. Teşekkürler
cnm selam..izler ne durumda peki?çok belirgin mi ?
Benim daha 1 hafta oldu hala bantlı daha göremedim maalesef. Ericekmiş gibi de durmuyo hiç dikişler.
Erir erir benimkiler eridi biraz uzun suruyor evet ama eriyor sakin kendi kabuklari cikarmaya kalkma iz olurBenim daha 1 hafta oldu hala bantlı daha göremedim maalesef. Ericekmiş gibi de durmuyo hiç dikişler.
Merhaba canim kimenameliyat oldun.Kurutmadım hiç, sizede çok geçmiş olsun. Çapucak istediğiniz görüntüye kavuşmanız dileği ile, sevgiler.
Doktorun kimdi surec nasil geciyor, lipoabdominplasti uygulandi miMerhaba canim kimenameliyat oldun.
Merhaba, dr. Ercan KaracaoğluMerhaba canim kimenameliyat oldun.
Süreç iyi gidiyor bugün ilk defa tek başıma dışarı çıkıp araç kullandım Oğlumu gitar kursuna götürdüm tabi uzun süre kullanmada sıkıntı olabilir vücut yorgun, hergeçen gün dahada iyi olacak belliki. SevgilerDoktorun kimdi surec nasil geciyor, lipoabdominplasti uygulandi mi
mükemmel olmuş acaba bende bu hale gelirmiyim karnım hem çatlak dolu hemde sarkık
MemnunumCok twsekkur ederim doktorunuzdan memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?