- 23 Aralık 2012
- 491
- 677
- 103
Normale göre biraz daha fazla yorulursun ama büyük bir problem olmaz, idare edilirYani onbeş günde her şey düzene giriyor öylemi..onbeş gün sonra dışarıda çocukların işlerne koşturulabilir
Canım meme ucu hissi var mı suanBenimde kesi meme ucundan. Şuan hala dikiş üzeri minik bantlarla kapalı. Tam halini henüz göremedim ama okadr küçüklü kesi yeri göze batacağımı sanmıyorum. Meme başını dolunay gibi düşün, kesi izi alt kısımda yarım ay şeklinde :) bence belli bile olmayacak.
Meme dokun iyiyse tabiki dr da önce silikonsuz yapmayı tercih edecektir, ona aml sırasında karar veriyor. Bence ona güven. Bu konuda çok bilgim yok malesef
Birinde ilk günden beri var, diğerinde yokCanım meme ucu hissi var mı suan
Karın bölgesinde his kayboluyor ama dimi?Birinde ilk günden beri var, diğerinde yok
Aslında bunu bende merak ediyorum, neden öyleki acaba?
Evet karin germede his kaybi oluyor o bölge uyusuk gibi oluyor. Benim aml 8 ay olacak ve ben su anda izimin heryerini hissediyorum geciyor yani ( bunu yazarken izimi cimdikledim senin icin:))Karın bölgesinde his kayboluyor ama dimi?
Meme de birinde varsa diğeride gelir o zaman
Ay merak ettim su memislerini canim yahuu iyiki yaptirmissin cunku dogumlardan sonra meme karin berbat gorunuyor dun mesela havuzdaydim meme super ama karnim cok kotu duruyordu bu iki ameliyat sart dogum yapan kadinlarda yani karin dumduz olunca meme de dik olmali , meme dik olunca karin duz olmali isteee bu diyosun sonraHaa birdeeee memelerim çok güzel olmuşşşşşşş
Normal dar bir bady giydim vallahi bomba gibi duruyorlardı. Doktorcuğumun ellerine gözlerine sağlık, iyiy ki ona bırakmışım öyle bir kıvamında yapmışki çok seksi duruyorlarEşimde çok beğeniyor sanki eskiden yarım bir kadınmışımda şimdi tam kadın olmuşum gibi hissediyorum :) Karnımda korse olduğundan kalın duruyor hala bakalım 2 ay sonra nasıl olucak.
Canim benim ameliyatim 15 ekim yani on gorusme yok sabah gelip konusup hemen ameliyata girecegim eger istersen bir gun once gorusup ertesi gun ameliyat olabilirsin dedi ama gerekmez gunlerim sayili oldugu icin ayni gun ameliyat olmaya karar verdim zaten ercan beye cok guveniyorum gormeden bile :)) sende benimle ayni gun ol ayni odada kalalim bak pisman olmazsin :))Kardanadammıolurmus normal yaşama dönmene sevindim 2 haftada iyisin yani darısı bekleyenlere önce bana
Zuzu53 sende büyük bir çoğunu atlattın resim ekleyebilir misin?
Merops ercan bey konusurken hop hemen karar veriliyor ama işte eve gelip düşününce ve korkular geri adım attırmaya müsait bence gaza gelip mümkün olan en kısa zamanda yaptırmalıyız
Seraparis senin ekim 18 di değil mi? Aynı gün görüşüp operasyonamı gireceksin?
Okulların açılışı ertelenince benimde dengem şaştı tarihi revize edebilirim ekim e doğru
Hayirli olsun kararin canim ben sana mail adresini ozelden yazimMerhabalar bende eylül sonu veya ekim başı gibi karın germe ameliyatı düşünüyorum. Forumda okuduklarımla Ercan Karacaoğlu veya Hasan Fındık'tan birini tercih edeceğim. Hasan Bey ile yüz yüze görüştüm bir de Ercan Bey ile görüşmek istiyorum fakat iletişim kuramadım bir türlü. Memorial uzantılı mailine 2 kere mail attım geri dönüş olmadı acaba güncel mail adresi farklı mı? Ayrıca randevuyu hastahane numarasından mı almak gerekiyor yoksa asistanından mı?
Canim senin meme diklestirme sadece meme ucundan mi olacak yani extra iz olmayacakmi? Su anki mevcut halinin resmini koyarmisin? Yani diklestirme dedigin zaman lolipop yada ters T izi oluyor sadece meme ucundan diklestirme gordum ama oda cok hafif sarkmalarda ve protezle destekliydibebişim sana bişey sorcam..dikleştirmeyi protezsizde yapabilirim dedi zaten göğüslerim büyük diyebilirim..güzel sonuç alır mıyım sence.bir de meme ucundan kesi yapıcak izler çok kötü duruyor mu senin göğüslerin?
Hayirli olsun kararin canim ben sana mail adresini ozelden yazim
Cunku bir mail varki onu surekli kullanmiyorum gec cevap veriyorum dedi ve bana baska mail adresi vermisti
Hasan beyle gorusmen nasil gecti ne dedi sana ?
Ercan bey ercan bey ercan bey diyorum başkada birşey demiyorum hele ikili görüşmede size olan yakınlığı kendisinin tabiriyle kadın kadına konuşmanız :)) tek seferde bütün vücudunuzu baştan aşağıya yeniletmek isteyeceğiniz ve aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan odasından ayrıldığınız tek kişidir diyebilirim, işini ticarete dökmeyen yapılabileceklerin sınırını zorlayan ufak sürprizlerle sizin ruhunuzu okşayan nadide bir isim, sevgilerHemen mail atayım :) Hasan bey ile görüşme fena değildi ama kendisine pek ısınamadım o yüzden Ercan bey ile görüşmem lazım acilen :)
Tamam canim icine sinen dr'u tercih et ben ercan beyi gormeden isindim zaten benim ilk ameliyatlarimdan once ona resimlerimi atmistim ve meme protez karin lipo istemistim bana hemen hayir ben size diklestirmesiz protez yapmam bu karniniza da lipo yapmam germe gerek dedi ve gercekten bosuna para verdim aklim basima geldi :))Hemen mail atayım :) Hasan bey ile görüşme fena değildi ama kendisine pek ısınamadım o yüzden Ercan bey ile görüşmem lazım acilen :)
Canim senin meme diklestirme sadece meme ucundan mi olacak yani extra iz olmayacakmi? Su anki mevcut halinin resmini koyarmisin? Yani diklestirme dedigin zaman lolipop yada ters T izi oluyor sadece meme ucundan diklestirme gordum ama oda cok hafif sarkmalarda ve protezle destekliydi
Bende diklestirme oldum ama bana protez konuldu ustler dolu dolu olsun diye benim dokum hep asagida kalmisti sadece diklestirme memun etmezdi beni
Izler cok iyi iylesiyor hele meme ucunda sifir iz diyebilirim
Görüşmeye girerken eşinizlemi girdiniz..yoksa önce sizi alıp sonra eşinizimi çağırdı..benim görüşme sırasında eşimi almazsa ercan bey konusu kapanır..bunları sormamım sebebi eşimi ikna etmemi çalışıyorum şuanErcan bey ercan bey ercan bey diyorum başkada birşey demiyorum hele ikili görüşmede size olan yakınlığı kendisinin tabiriyle kadın kadına konuşmanız :)) tek seferde bütün vücudunuzu baştan aşağıya yeniletmek isteyeceğiniz ve aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan odasından ayrıldığınız tek kişidir diyebilirim, işini ticarete dökmeyen yapılabileceklerin sınırını zorlayan ufak sürprizlerle sizin ruhunuzu okşayan nadide bir isim, sevgiler
Sana dedigi iz lolipop izi canim inan benim izlerim silinmeye basladi henuz iki bucuk aylik izlerim benim terst T izi en altinda kalan iz daha kizarik su an ama sana yapilacak iz benim gibi siliklesecek mutsuz olmazsin benceCnm ben protezden korktum biraz ilerde sorun yasarim fln diye..doktorda protezsiz olabilir yaparim dedi..gogus ucundan kesip asagi dogru iz kalacak sekilde gosterdi..artik hangisi bilmiyorum panikten pek hatirlayamiyorum okadar heyecan yaptim ki..ama resimler gosterdi gogus ucundan asagi cizgi seklinde izler vardi..o izler nekadar sure kirmizi kirmizi kalir bu sefer daha kotu goruntu olursa daha mi mutsuz olurum
Kafam iyice karisti..
O tamamen sizin kararınıza kalmış bir durum biz Görüşmeye eşim ve oğlumla gitmiştik önce hepbirlikte girdik sonra muayene edeceği için oğlumun bu durumdan etkilenmemesi adına dışarı çıktılar buda bizim kararımızdı size kalmış bir durum Ercan bey bu konuya müdahele etmiyor serbestsiniz için rahat olsunGörüşmeye girerken eşinizlemi girdiniz..yoksa önce sizi alıp sonra eşinizimi çağırdı..benim görüşme sırasında eşimi almazsa ercan bey konusu kapanır..bunları sormamım sebebi eşimi ikna etmemi çalışıyorum şuan
Teşekkür ederim cevabın içinO tamamen sizin kararınıza kalmış bir durum biz Görüşmeye eşim ve oğlumla gitmiştik önce hepbirlikte girdik sonra muayene edeceği için oğlumun bu durumdan etkilenmemesi adına dışarı çıktılar buda bizim kararımızdı size kalmış bir durum Ercan bey bu konuya müdahele etmiyor serbestsiniz için rahat olsun
Canım geçmiş olsun. Benimde amaliyattan sonra bir mememde his OLMASINA rağmen diğerinde his azdı, kontrolümde doktoruma söyledim bana B12 vitamin yazdı ılk hafta 2 tablet içtim sonrasında paket bitene kadar tek tablet aldım. Şimdi mememde his normale döndü. Doktorunla bir Konuş istersen..Birinde ilk günden beri var, diğerinde yok
Aslında bunu bende merak ediyorum, neden öyleki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?