Estetik Karın Germe Ameliyatım

Anlamadin canim sen hani gererken gobek deligi de ordan kopacak ve deride bir delik oluyo ee haliyle o delikli deri kesilmesi gerekiyor ve ustten gerilmis deriye baska bir delik aciyorlar .. Ve yeniden bir gobek yapiyorlar

Valla kızlar,siz ne kadar bilmiyorsanız bende bilmiyorum valla.Hiç o konuda konuşmadık açıkcası.O anda akla gelmeyen bazı şeyler olabiliyor işte.. Ameliyattan önce sırtım aklıma gelirse tabi.Ama doktorun aklına gelmiştir muhakkak.. Vardır bildigi yani.

Elbette doktorun biliyor. Güvendiğin içinde gelmedi sanırım bu sorular aklına. Kafanı baya ütüledim bende. Ama zaten insan sorularını bi kağıda yazmazsa, yarısını unutup çıkıyor. Ben doktoru son telefonda aradığımda kocaman sayfa soru yağmuruna tuttum. Unutmayayım diye hepsini yazdım. Sen bari ordasın, istediğin kadar gidip görüşürsün.

Kız,son görüşmede zaten çok uzun sürmüştü.. Dışarıda bekleyen hastalar vardı,hatta vıdı vıdı etmişler.. Yinede unutuyorsun valla soruları.Sorsanda doktor bildigini yapıyor zaten,onlar en iyisini doğrusunu biliyorlar. Kötü yaparmılarki hiç :) Ama bilmek daha iyi tabi..Amelşyat öncesi sorarsam yani aklıma gelirse yazarım kızlar

Seni de strese soktuk ameliata yakin ama bende merak ediyorum ilerde belki bende ameliat olursam bilgili olurum en azindan benimde fazla bilgim yok bu konuda.. Hayirli doktorlar tabiki bizden daha iyi bilir eger bisey demediyse demek ki onayliyor yoksa derdi deri yetmez felan diye ..
Bir saat sonra son 9 gun

Yaaa... Şimdi ayna karşısında bakıyorum karnıma yani göbek Altın'ın tamamen gitmesi mümkünatı yok bence.. Tekrar gidemem görüşmeye valla utanırım.. Kaç kere gittim yani.. Ameliyat öncesi konuşurum artık.Olmadı vazgeçerim yapmayız tam karın germe olur biter

Kesinlike dr ile bu konuyu konuş cidden sarkan derin yeterli değilse hem izin çok yukarıda kalır hemde dedikleri gibi arkadaşalrın iki büklüm kalırsın ben seni gördüm resimlerinden yok sende karın canım yaaa pişman olacağın bi sonuç çıkmasın iyi konuş

Konun hayırlı olsun bu arada
Sağol canım..Evet,bu durumda alttaki derinin üste doğru çekilmesi gerekiyor.Buda kesinin daha yukarıda olması demek
Üst tarafı aşağıya çekiyorum çekiyorum ama çok çok az geliyor yani.Benim göbek deliği üzerinde çok sorun yok zaten,bu yüzden bende ancak mini karın germe olabilir dedim bana.İzin yukarıda,yani normaldende yukarıda olmasını asla istemem.. Ameliyattan önce konuşacağım kesinlikle bu konuyu..
Olmazsa mini karın germe olsun,göbektende yarım daire ufak kesi ile kessin bir şey olmaz..Ama göbek fıtığının normal kesisinide istemiyorum.. Önceki sayfada paylaştım kesinin şeklini,oda kötü yaa..
Kafam allak bullak oldu yine ooffff...

Arzumcum konun hayırlı olsun canım . Ameliyatında hayırlı ise olsun . Hasan beye en azından telden sor istersen kafandaki soruları . Ameliyatına az kalmış çünkü .

Arzumcum konun hayırlı olsun canım . Ameliyatında hayırlı ise olsun . Hasan beye en azından telden sor istersen kafandaki soruları . Ameliyatına az kalmış çünkü .
Kafamı toparlayayım önce canım.. Birkaç kez gittim zaten,sürekli kafasınıda şişirmek istemiyorum.Yani doktor olan o,kötü birşeyi yapmaz sonuçta.Benim ne kadar takık bir insan oldugumuda biliyor.Üzülecegim birşeyi yapmaz,muhakkak bildiği bir şey var..Sürekli sorularla,acabalarla karşısına çıkmakta istemiyorum,ona güvenmiyormuşum gibi olmasın yani Benim endişelerimi ben söylemeden anlıyor,bakışlarımdan..Ameliyata kadar yine düşün,tekrar konuşuruz demişti..

Bencede , kotu sonuclanacak bir ameliyati yapmak istemez. Dedigin gibi vardir bildigi. Sende kafani cok fazla karistirma ama iyice de dusun canim. Hakkinda hayirlisi olsun:)

İnan ameliyata kadar forumada girmeyeyim hiç diyorum,kafama takmiyim hatta ameliyatın a sını duymiyim biraz diyorum..Çok gerdi beni bu operasyon..
Tam karar veremedigin icindir canim. Kendi kendine kalip , sakin bir sekilde dusun . Cok gerilip stres yapma .Saglikli dusunemezsin .

Kararın hayırlı olsun canım ama resimlerde karnın taş gibi duruyordu böyle bi sıkıntın olduğunu hiç bilmiyordum

Geldim geldim canim... simdi anladim Arzum. Tamam ben sonra Doktorumu ariyacagim. Bunu sorarim ona. bende tuhaf oldum, cünkü bende de yok üst tarfta deri, ama buna ragmen en alta olacak iz demisti, yani kilotun altindan kesinlikle görünmiyecek. ama senin dahada az benden üst karnin , ama benim Doktor benim bu Iz yüzünden ne kadar hasas oldugumu biliyor, ona cekebildiginiz kadar asagiya cekin demistim, ayrica arzum sende öylesin! Öyle izin yukarda falan kalacak bir durum olsaydi, kesinlikle Hasan bey sana bunu derdi!!!!!!! Kafani cok karistirma!!!

Doktorumla konusurkonusmaz hemen haber veriyorum canim!!!

hersey cok güzel olacak canim, Baklavalari düsün, Adonisleri düsün, Elbiseleri giyinince hicbirsey önden cikmayacak, oturunca katlanmalar yoookkk, memeler daha önplanda olacak göbecikler gidince... gelsin yeniden Bikiniler....

PLEASE RELAXXXX

Evet canım,Hasan beyde bana çamaşır izinin içinde kalacak kesinlikle demişti.. Yani bu konuda hassas oldugumu biliyor.Zaten ip tangaları falan unutmam gerek sanırım onun bilincindeyim,yada çok düşük bikiniler falan... Ama öyle bir senaryo olduki kafamda bu yazılardan sonra sanki şu anki göbek hizama çıkacakmış kesi izi gibi geldi ...
Sen yinede sor,benim senin üst kısımda çok esneme olmadıgı için alttan gerdirme olacak en çok...
Ben ameliyatta konuşacağım yaa... Olmazsa mini karın germeye dönerim en kötü...
Bir iki foto ekliyorum şimdi bakın otururken ve ayakta...

Doktorum aradi canim, tabiki düsündügün gibi degilmis!!!!
Özele simdi birkac resim gönderecegim daha iyi anlarsin...

rahat ve sakin ol canim benim. kiz fazla bu konuyu konustun bence. Bundan sonraki sorularinda, hemen tel Hasan beyi ara!!!

Ayrica hersey senin elinde eger kendini daha Hazir hisetmiyorsan ertele! Sorun yapma, kendini baski altinda birakma, acil bir durumun yok zaten! Ani oldu hersey senin icin, ondan mi acaba?

Ben mesela uzun süre oldu düsünüyordum, ama hep bu Iz yüzünden geri adim atiyordum. Ama Agustosta tam kafaya koymustum ve kararimi verdim bu sene olacak ki, yaza kadar iyileseyim. yani demek istedigim, kendimi hazirliyabildim kafa olarak! Sende herhalde bu olmadi. Ayrica herkes ne gerek var deyince (cünkü karin genelde güzel) insan isteristemez
bocaliyor. Neyse stres yapma canim...

özele bak simdi

Günaydin arzum77 sen ameliyat öncesi Stress yasiyorsun ilk önce hersey güzel olucak buna inan ben ic kanama gecirdinten sonra deri kendini cektigi halde deriyi gerebildiler öyleykene bile iki büklüm olmadim dr rahatsiz edemem demissin ama okadar para aliyorlar senin ameliyattan önce bunlari dr konusmam lazim en iyi cevaplari sana dr vericek her kafadan bir ses cikinca kafan karisir ameliyat gününe kadar bekleme ara kafandaki sorulari sor icin rahatlasin eyer hakkinda hayirlisiysa olsun

Hayırlı olsunn bi an önce ameliyatını oll güzel haberlerini bekliyoruz göbek fıtığı bende de vardı karın germede hepsi gidiyoo:)stresin çok normal bekleme sureci berbat bişey ama az kalmış benim izim nerdeyse sırtıma kadar simit bolgemde alındı tabi benim göbeğim çok kotuydu ikiz gebelikden oturu hiç izi düşünmedim gogusde istiyorum ama yaptıramadım iki ameliyat zor olur diye bugun 13.gunum ameliyat olalı çok mutluyum sende hiç gerilme strese girme sonunda çok mutlu olacaksın sürekli yaz merakda bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…