Az şişkin balonun içinde su varmış gibi düşünün ve dokunduğumuz yerde su hareket ediyor.Dunde bacaklarimdan sağ ve sol olmak üzere aşağı yukarı 600 700 cc seroma cektim ama nasıl rahatladım anlatamam
Az şişkin balonun içinde su varmış gibi düşünün ve dokunduğumuz yerde su hareket ediyor.Dunde bacaklarimdan sağ ve sol olmak üzere aşağı yukarı 600 700 cc seroma cektim ama nasıl rahatladım anlatamam
Mrb.Ya şu çekmeye devam ediyorum azaldı.Sol bacada az kaldı sağ bacakda kontrakdur gibi bisey oluştu.Karnimda pubis bölgesi dolu çekiyorum ara ara.
Kinezyo bant aldım lenf drenaj destekliyormus.3 gündür bantliyim ama yine sesim.Ayrica çekince şu değilde lan geliyor oyuzden mi ne asiri halsizlik baygınlık üşüme titreme hissi var acaba kanımızı düşüyor bilmiyorum.Yani sonuç olarak kendimi iyi hissetmiyorum.Cocuklarima eşime bakıp hergun ağlıyorum naptim kendime duzelcekmiyim mahvettim kendimi asla kimseye tavsiye etmiyorum.Bu amlyt beni cokbaska boyuta geçirdi olum korkusu engelli bir birey gibi hissettim ve ne zamn iyilesecegimi hala belli değil Her yerim şu dolu