- Konu Sahibi cayvekahve
-
canım estetik burun ameliyatı yapıyorlarmı devlet hastanesinde yoksa nefesle alakalı bi sorunun mu var?
Ankara'da KBB Prof. Doktor Fikret İleri'ye oldum Ekim ayında... Şu an 45-50 gün oldu gayet memnunum gidişattan... Kendisi doktor ve insan olarak mükemmel birisi... Şeker gibi bir insan. Yani gözü kapalı güvenebileceğiniz birisi... Fiyat olarak 3bin TL verdim... (Özel hastane'de 2 gün yattım muayene vs ücretler hepsi içinde...) Gerçekten tavsiye ederim...
istanbul çevre hastanesinde oldum 2750 ödedim çok memnunum yerimseniben
Ankara'da KBB Prof. Doktor Fikret İleri'ye oldum Ekim ayında... Şu an 45-50 gün oldu gayet memnunum gidişattan... Kendisi doktor ve insan olarak mükemmel birisi... Şeker gibi bir insan. Yani gözü kapalı güvenebileceğiniz birisi... Fiyat olarak 3bin TL verdim... (Özel hastane'de 2 gün yattım muayene vs ücretler hepsi içinde...) Gerçekten tavsiye ederim...
kızlar izmirde özel ve devletteki fiyatlar nasıl bilen var mı
Kızlar istanbulda oturuyorum. Burnumu beğenmiyorum. Arkadaşlarım beğeniyorlar ve yakıştırıyorlar ama bana büyük geliyor. Ucu top gibi kemik yok, burun deliklerinde büyük.
Burun estetiği yada burun estetik ameliyatı fiyatlarını bilmiyorum.
17 Yaşındayım ve 18-19 gibi yaptırmak istiyorum. Fiyat konusunda yaptıranlar yada çevresinde yaptırmış olanlar bana yardımcı olabilirler mi? Şimdiden sağolun. :1hug:
gecen hafta trabzonda estetik burun ameliyatı oldum. ameliyat 1800tl tuttu bu fıyatın dısında baska hiçbir şekilde ödeme olmadı yanı doktor beyle ne ilk görüşmemizde ne de diğer muayenelerde baska bir ödeme gerçekleştirmedik. arastırmalarıma göre burun ameliyatını 2000-2500 tl civarında yapıyormus doktorum benim daha az tuttu sanırım yapılan işleme göre fiyatta da değişim oluyor
mrb cnm özel msj atmaya çalştm ama atamadmbnde bu ay sonu trabzona gdecegm burnm kemerli ve nefes problemm de var senn doktorun kbb uzmanımydı? kbb uzmanı arıyorum fiyatıda o kadar yüksek olmayan yardmcı olursan sevnrm teşekkürler :)
Ben devletde oldum, kendim saglikcyim cok sacma 5000 ödemek hic bir doktor yanlis yapmak istemez. Doktorumdan cok membunum ilk önce devletdeki doktorlari arasdirin cok basarili doktorlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?