• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik fiyatları?

Ankara'da KBB Prof. Doktor Fikret İleri'ye oldum Ekim ayında... Şu an 45-50 gün oldu gayet memnunum gidişattan... Kendisi doktor ve insan olarak mükemmel birisi... Şeker gibi bir insan. Yani gözü kapalı güvenebileceğiniz birisi... Fiyat olarak 3bin TL verdim... (Özel hastane'de 2 gün yattım muayene vs ücretler hepsi içinde...) Gerçekten tavsiye ederim...

canım estetik burun ameliyatı yapıyorlarmı devlet hastanesinde yoksa nefesle alakalı bi sorunun mu var?

bugün ameliyatımın üzerinden 6 gün geçti ve 2.atel takıldı bugün ,burnumu gördüm çok beğendim,tahliller+ameliyat+2 adet atel:toplam 870 tl ödedim.tavsiye ederim.devlet hastanelerinide bir araştırın derim.herşeyden çok memnunum.ilgi,temizlik,doktorun mahareti....ön yargılı olmayın..yazık aynı işleme 3000 diyen var 6000 ,12000 diyen var...bilemiyorumm....

bende 5000 liraya oldum bugün tam 10. gün çok şükür eski burnumdan kurtuldum yenisinin ödemlerinin inmesini sabırsızlıkla bekliyorummmmmm :) paran yoksa devlet hastanesinde ol bence..

Ankara'da KBB Prof. Doktor Fikret İleri'ye oldum Ekim ayında... Şu an 45-50 gün oldu gayet memnunum gidişattan... Kendisi doktor ve insan olarak mükemmel birisi... Şeker gibi bir insan. Yani gözü kapalı güvenebileceğiniz birisi... Fiyat olarak 3bin TL verdim... (Özel hastane'de 2 gün yattım muayene vs ücretler hepsi içinde...) Gerçekten tavsiye ederim...

Fikret bey gazide ameliyat yapmıyor mu?

bende olmadım ama Allah izin verirse salı günü olucam bağcılar hospitial hastanesi 2500 tl..

Mecidiyeköyde Anatomica hastanesinde Leyla Acar paket olarak fiyat sunuyor hastanede yatış, muayene vs. ortalama 5000-6000 arası, biraz indirim yaparlar belki en önemli avantaj kredi kartına taksit yapıyorlar. :)

bende ento kbb da burun estetiği olmak istiyorum.Burnum kemerli ve ucu düşük.Acaba sgk burun estetiğini bu kuruluş için karşılıyor mu?LÜTFEN YARDIM EDİN TECRÜBESİ OLANLAR

merhaba burnunuzdan dış görünüş ve nefes alış bakımından memnun musunuz? ben de kbb doktoruna olmak istiyorum, aklımda bir tane istanbulda bir doktor var ama ankarada olması tabiki de daha iyi olur benm için..yorumlarınızı bekliyorum doktorla ilgili, bir de ben size mail adresimi versem resim gönderebilir misiniz acaba, doktorla yapılan görüşmelerde resim de gösteriormu doktor daha önce yaptıgı burunlardan? şimdiden teşekkürler..

Ben de yaptırdm sonunda bana 2750ye gelmş oldu tanıdığımız bir doktordu, henüz alçı çıkmadı ama şimdi bile kesinlikle güzelmiş gibi duruyo... sonuçtan memnun olursam burada dr adını paylaşırım.Birde en çok korktuğum kısım şu tamponLarın çıkarılması konusuyduama büyüttüğüm kadar kötü değildi sonuçta topamda 2 hafta acı çekicez sonrası güzel olcak inşallah

Kızlar istanbulda oturuyorum. Burnumu beğenmiyorum. Arkadaşlarım beğeniyorlar ve yakıştırıyorlar ama bana büyük geliyor. Ucu top gibi kemik yok, burun deliklerinde büyük.
Burun estetiği yada burun estetik ameliyatı fiyatlarını bilmiyorum.
17 Yaşındayım ve 18-19 gibi yaptırmak istiyorum. Fiyat konusunda yaptıranlar yada çevresinde yaptırmış olanlar bana yardımcı olabilirler mi? Şimdiden sağolun. :1hug:

samsun da burun estetik fiyat ı 2.500 tl özel hastane dr halit urgan a ameliyat olmuştum.

iyide sizin dediğiniz bu fiyatlar özel hastaneler için gidip oraya 3 milyar yatıcağınıza devlet hastanesindede aynı işi yapıyolar ssk lıysan taş çatlasın 500-600 gidip o kadar para ona yatırılmaz ki saçmalık devlet hastanelerinde 400 500 den başlar ssk lılar düşünsün derim koca burunla dolaşmaktansa gidip olun mucize bile beklemeye grk yok küçülsün ytr ne kızlar ne erkekler benim bi arkadaşım koca burunlu yanları büyük delikler foto çekinemiyo hep profilden alıyo bi kere daha doğrudan telefona baktığını görmedim burnu çıkmasın diye zor

gecen hafta trabzonda estetik burun ameliyatı oldum. ameliyat 1800tl tuttu bu fıyatın dısında baska hiçbir şekilde ödeme olmadı yanı doktor beyle ne ilk görüşmemizde ne de diğer muayenelerde baska bir ödeme gerçekleştirmedik. arastırmalarıma göre burun ameliyatını 2000-2500 tl civarında yapıyormus doktorum benim daha az tuttu sanırım yapılan işleme göre fiyatta da değişim oluyor

mrb cnm özel msj atmaya çalştm ama atamadm :( bnde bu ay sonu trabzona gdecegm burnm kemerli ve nefes problemm de var senn doktorun kbb uzmanımydı? kbb uzmanı arıyorum fiyatıda o kadar yüksek olmayan :( yardmcı olursan sevnrm teşekkürler :)

mrb cnm özel msj atmaya çalştm ama atamadm :( bnde bu ay sonu trabzona gdecegm burnm kemerli ve nefes problemm de var senn doktorun kbb uzmanımydı? kbb uzmanı arıyorum fiyatıda o kadar yüksek olmayan :( yardmcı olursan sevnrm teşekkürler :)

canım sen estetikmi olucan?yoksa rinoplasti mi? eğer estet,ik istiyorsan plastik cerrahiye yok nefes alma problemim var diyorsan devlet rinoplastiyi karşılıyor die biliyorum.

Ben devletde oldum, kendim saglikcyim cok sacma 5000 ödemek hic bir doktor yanlis yapmak istemez. Doktorumdan cok membunum ilk önce devletdeki doktorlari arasdirin cok basarili doktorlar var..

Ben devletde oldum, kendim saglikcyim cok sacma 5000 ödemek hic bir doktor yanlis yapmak istemez. Doktorumdan cok membunum ilk önce devletdeki doktorlari arasdirin cok basarili doktorlar var..

canım peki hangi hastanede oldun ve nekadr ödedin tamamilen estetik amaçlımı gittin yoksa sağlık sorunun varmıydı bide bi zahmet dr. isminide alırsam tamamdır:1:

Back