- Konu Sahibi cayvekahve
-
Bugünlerde istanbulda birçok estetik cerrahla görüştüm burun estetiğine karar verebilmek için.Ücretler şöyle
Yakup Avşar 10000-12500 arası
Naci Çakır 7500
Çağrı Sade 5000
Buğra Çöllü 3000
Fuat Yüksel 3000-4000 (hastaneye göre)
Boğaziçi tıp merkezi 2500
arkadşlar bnm merk ettgm bse var özel muayenehanesi olan estetik cerrahlarındada sigorta geçerli oluomu? bnde 4000 tl fiyat aldm da öğrenci olark fazla geldi tabiii
izmirde burun estetiği fiyatları nedir bilen varmı birde ameliyat sonrası beni korkutuyor. tecrübelerini paylaşmak isteyen varmı
Ben tıp fakültesinde 1.200 e oldum aynı yerde 700 e yaptıranda oldu yapılan işleme göre değişiyor amaözellikle eğrilik yada nefes alma konusunda şikayette varsa hiç ödemede yapılmayanlar var..önemli olan doktorun nasıl olduğu özelde okadar paralar harcayıp sonucu çok kötü olanlarda var tabi yine aynı sekilde devlettede kötü sonuçlanadabilir yani doktor önemli olan...
Kbb profesörü Süleyman Candan'a 2000 liraya ameliyat oldum.
arkadaşlar cuma günü hem burun hemde kepçe kulak ameliyatı olucam.osmaniye devlet hastanesinde ...doktorum ikisi için 700-950 arası bir rakam ödeyeceğimi söyledi...fotoları paylaşıcam...bilginiz olsun..
canım estetik burun ameliyatı yapıyorlarmı devlet hastanesinde yoksa nefesle alakalı bi sorunun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?