• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik fiyatları?

istabuldayım devlet hastanesi doktorlarından önerebileceğiniz doktor varmı acaba. ayrıca doktora ne diyeceğiz sanırsam bir sorunumuz olması gerekiyor sağlık açısından. benimki sadece ucu düşük burun ucu estetiği olmak istiyorum. yoksa başka sorunum yok .

daha bugün gittim adam 3000 lira dedi ve sadece burun ucu kaldıracak. sizce ucuzmu bu ? perşembe günü devlet hastanesi kulak burun boğaza sıra aldım doktor ne demeliyim yani devlet estetiği karşılarmıki? 800 900 gibi bişeydiyorlar devlette bende öyle yaptırmak istiyorum . alt tarafı milimetrik şekilde kalkacak burun fazla değil

perşembeye devlet hastanesinden randevu aldım kbboğaza doktora ne demeliyim estetik olacammı deyim. yani devlet hastanesine insanlar hasta olunca gider estetik olcam demek garip kaçarmı ?

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum ama bayağıdır takip ediyorum burayı. Yorumları çokça okudum ama kendim de sormak istedim. İstanbul'da önerebileceğiniz devlet hastanesi var mı? Ya da devlet hastanesinde çalışan doktor? İçinizde Samatya Devlet Hastanesinde çalışan Doç. Dr. Fatih Bora'yı bilen ve onunla görüşen var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Bu durum imkanlar dahilinde ama insanın aklında kalacağına biraz daha bekleyip denkleştirdikten sonra istediğimiz doktora ameliyat olmak en iyisi sonuçta direk göz önünde olan bir yer

ben de devlet hastanesine gidip sordum fiyat olayını.. yaklaşık olarak özeldekilerin yarısı kadar fark aldıklarını söylediler.. :(

hakan ağır doktorum kocaeli tıp fakültesinde gercekten çok iyi bir doktor ağrım hiç olmadı çünkü ayılmadan önce uyuşturucular yapmış burnuma tamponda koymadı morluk hiç olmadı şişlik biraz oda burnmda..göz altlarındada hiç bişi olmadı.daha ilk haftasında bile rahat nefes alabiliyordum.estetikten önce sağlık açısından düşünüyor.görüntüsü benim istediğim gibi.ucunu kaldırttım üzeri düz istedim.kaydırak burun istemiyorum demiştim.gayet doğla oldu.ücretide 1.200....

Merhaba şimdi forumda gördüm sanırım estetik burun ameliyatı olmuşunuz bende kocaelide oturuyorum , 18 yasındayım burnumda kemer ve eğrilik var acaba doktordan memnunmusunuz bu umuttepede mi oldunuz birde muayene ücreti ne kadardı biraz bilgi verirmisiniz şimdiden çok teşekkürler :)

barış çakır ben ondan baskasına amelıyat olmak istemıyorum zaten gözümü kararttım burun estetigi yaptırıcam zamanı geldi artık ve bu konuda barış çakıra guvenıyorum arstırdım 2 senedir arastırıyorum ve 1 sene önce barış beyin sekreteri 6 milyar demişti fiyatı için suan ne kadar bilmıyorum
bilen varsa söyleyebilirmi acaba

23 yaşındayım üniversite ögrencisiyim burnum kemikli çok rahatsız oluyorum yaptırmak için 4 ila 5 milyar arasında fiyat veriliyo şimdi ben bu parayı ne zaman kazanıcamda ne zaman yaptıracam illa evlenmekmi gerekiyo yaptırmak için çünkü etrafımda gördüklerim ya evlendikten sonra yaptırıyolar ellerine para geçiyo ya uzun süre çalışıyolar 28 29 yaşlarında yada babalarında para oluyo,yada saglık güvenceleriyle yapıyolar. şimdi bunlardan hiç birine sahip degilim ben bu yaştayken yaptırmak istiyorum kendime güvenim tam biriyim ama içim burkulmuyo degil burnumdan dolayı bana çare bulmak isteyen veya akıl vermek isteyen varsa cevap versin!

sende kendimi gördüm,şartlar vs...yıllardır istedim ve yeni yaptırıyorum yaş 28 :))))

Back