- Konu Sahibi cayvekahve
neredeyse 1 aydır fiyat ve doktor arastırıyorum ama malesefki 5.000 tl altında kimse fiyat vermedi ne olucak böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım peki hangi hastanede oldun ve nekadr ödedin tamamilen estetik amaçlımı gittin yoksa sağlık sorunun varmıydı bide bi zahmet dr. isminide alırsam tamamdır
hakan ağır doktorum kocaeli tıp fakültesinde gercekten çok iyi bir doktor ağrım hiç olmadı çünkü ayılmadan önce uyuşturucular yapmış burnuma tamponda koymadı morluk hiç olmadı şişlik biraz oda burnmda..göz altlarındada hiç bişi olmadı.daha ilk haftasında bile rahat nefes alabiliyordum.estetikten önce sağlık açısından düşünüyor.görüntüsü benim istediğim gibi.ucunu kaldırttım üzeri düz istedim.kaydırak burun istemiyorum demiştim.gayet doğla oldu.ücretide 1.200....
23 yaşındayım üniversite ögrencisiyim burnum kemikli çok rahatsız oluyorum yaptırmak için 4 ila 5 milyar arasında fiyat veriliyo şimdi ben bu parayı ne zaman kazanıcamda ne zaman yaptıracam illa evlenmekmi gerekiyo yaptırmak için çünkü etrafımda gördüklerim ya evlendikten sonra yaptırıyolar ellerine para geçiyo ya uzun süre çalışıyolar 28 29 yaşlarında yada babalarında para oluyo,yada saglık güvenceleriyle yapıyolar. şimdi bunlardan hiç birine sahip degilim ben bu yaştayken yaptırmak istiyorum kendime güvenim tam biriyim ama içim burkulmuyo degil burnumdan dolayı bana çare bulmak isteyen veya akıl vermek isteyen varsa cevap versin!
Yakup Avşar farklı bir yöntemle yapıyormuş kesiyormuş galiba o yüzden bu kadar ücret yüksekmiş yani kemiğ kıkırdağa zarar vermiyormuş....ne olursa olsun bu kadar fazla olması etik değil bence....