• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik belası

Bende çok dedim bu kadar zor olacağını bilseydim yaptırmazdım diye. Şu an çok güzel bir burnum yok ama yavaş yavaş beğenmeye başladım yada gözüm alıştı 😂 Nefes sıkıntın düzeldiyse çok da takma diğer şeyleri bence
Yani nefes problemim geniz akıntım faranjit sorunum yok sadece burnum şiş geliyor bana mesela bugün ilk çıktığım da bi an alışmıştım eve geldim bi uyudum uyandım sinirli ve burnumu beğenmeyen bi ben olarak uyandım ve herkes burun 6 ayda sürekli değişecek diyor valla psikolojim kaldırır mı bilmem ama umarım iyi yönde değişir hep

Yani nefes problemim geniz akıntım faranjit sorunum yok sadece burnum şiş geliyor bana mesela bugün ilk çıktığım da bi an alışmıştım eve geldim bi uyudum uyandım sinirli ve burnumu beğenmeyen bi ben olarak uyandım ve herkes burun 6 ayda sürekli değişecek diyor valla psikolojim kaldırır mı bilmem ama umarım iyi yönde değişir hep
Öyle ama ya değişiyor bazen çok beğeniyorum bazen çok kötü oldu diyorum. Kesin düşecek yok çökecek derken kafayı yiyeceğim 😂

Öyle ama ya değişiyor bazen çok beğeniyorum bazen çok kötü oldu diyorum. Kesin düşecek yok çökecek derken kafayı yiyeceğim 😂
Hahah bende bugün bant çıkana kadar burnum kalkık diyordum şimdi de düşerse hadi diyorum bence sinir hastası olmak isteyen burun ameliyatı olmalı😂

Hahah bende bugün bant çıkana kadar burnum kalkık diyordum şimdi de düşerse hadi diyorum bence sinir hastası olmak isteyen burun ameliyatı olmalı😂
Bende ameliyat olana kadar doktora çok kalkık olmasın dedim. Narkozlu uyumadan önceki son sözüm doktora kalkık yapmayın lütfen oldu. Sonra keşke kalkık isteseydim dedim. Şu an düz en başta böyle istiyordum ama düşer korkusu var bir de. Offf hayırlısı 😂😂

Bende ameliyat olana kadar doktora çok kalkık olmasın dedim. Narkozlu uyumadan önceki son sözüm doktora kalkık yapmayın lütfen oldu. Sonra keşke kalkık isteseydim dedim. Şu an düz en başta böyle istiyordum ama düşer korkusu var bir de. Offf hayırlısı 😂😂
Ben doktorun yanına 4 5 kez gidip geldim dışı elletmiyim diye ama annem de doktor da her defasın da burnun sağa eğri ameliyat olmuşken dışı da yapalım tekrar mı ameliyat olacaksın diye diye dışı da ellettim ama bide şu vardı içteki kıkırdak düzelince dışardaki eğrilik daha çok belirgin olur diye korktum bu işe kalkıştım sabah akşam dua ediyorum kötü olmasın diye 😅

2 ay olacak. Benimde sağ kanadımda çukur var çökme gibi doktorum çökme değil dedi. KBB doktoruna da gittim o da çökme değil dedi. Çökme olunca nefes sıkıntısı falan oluyormuş 2. ameliyat gerekiyormuş olmaması için dua ediyorum.
Ameliyat olalı 17 gün oldu bandı çıkardığım anda fark ettim. Sol kanadımın tam üstünde çok hafif bir çukur var çok korkuyorum inşallah çökme değildir sizinki ne sonuca bağlandı?

Back