bende netten aldım.70 tl tekin acarda çok pahalı84 tl mi olmuş.akannehir.İyiki geçen mayısta 2 tane almışım.O zaman tekin acarda kampanya vardı.2.si yarı fiyatınaydı.
benim kullandığım iki fondotenim var biri estee double wear biri vichy dermablend.
ikisini dönüşümlü kullanıyorum.
Vichynin fiyatı estee ile nerdeyse yarı yarıya ama ondan aşağı kalır yanıda yok 45 tl ye alıyorum vichy
70 tl ye estee
Normalde kozmetik ürünlerinin kokusu çok iyi oluyor,bence bir yerde testerını dene bakalım öylemi kokuyor.Merhaba kizlar dün tekinacardan estelauder in perfectionist adlı yeni cikan fondötenini aldım. Bugun ilk denememi yaptım sonuc güzel tek rahatsız oldugum konu kokusu. Acı bozuk gibi kokuyor cok rahatsız oldum. Böyle bi durum normal mi sizce? Ben mi abartiyorum acaba. İceriginde ince kırışıklıkları azaltan bir formul varmış. Acaba ondan olabilir mi ?
Umarım kullananlar vardır ve yorumlarini paylasirlar. Verdiğim para çöpe gitmesin. Sanırım degistirmezler de di mi?
Aynen bende de oluyor,duştan sonra nemlendirici sürüp fondöten sürersem iyi ama bir gün duş almadan nemlendirici ve fondöten sürünce pul pul oluyor,garip ama böyle acaba peeling mi yapmamız gerekiyor??Ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim, peeling yapsamda fondoten yuzumde hep pul pul oluyoDenemediğim marka kalmadı. Benim gibi bu durumu yaşayanlardan tavsiyelerini bekliyorumm
Merhaba bu ürünü merak ediyorum. Daha detaylı yorumlar mısın.kapatıcılığı bitişi nasılBende clarins skin ılllusion aldım geçen ay,sample vermişlerdi daha önce çok beğenmiştim,ama şimdi o kadar da memnun değilim sanki,bu ürünü kullanan varmı?
aynı dertten muzdaribim. fondöten kullanıp pürüzsüz gezelere özeniyorum.Ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim, peeling yapsamda fondoten yuzumde hep pul pul oluyoDenemediğim marka kalmadı. Benim gibi bu durumu yaşayanlardan tavsiyelerini bekliyorumm
Bende de aynı problem vardı dermatolog bir merhem verdi. 3 gün sabah akşam sürdüm birkaç gün sonra sürdüğüm yerler soyuldu 4 aydır hiçbir problemim kalmadı :)Ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim, peeling yapsamda fondoten yuzumde hep pul pul oluyoDenemediğim marka kalmadı. Benim gibi bu durumu yaşayanlardan tavsiyelerini bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?