Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder fondöten kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ada67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.524
11
158
Diğer
selam arkadaslar bu fondetenın cok begenıldıgını bılıyorum almaya karar verdım ama 1 yada 2 numara hangısını alayım bugday tenlıyım 2 numara pembelık verıyormus kullananlar fıkır verırse sevınırım ayrıca indirime girmezmı acaba....stravberyyde daha uygun ama renk yok...

kesinlik este double wear diyorum...doğal yapısı,cildi nefes aldırıcı yapısıyla kullanımı çok kolay
ama en önemli özelliği azıcık birkaç damla fondoten kullanılması ve bunun iyice yüze yayılmasıdır...
bence tekin acar vaya sevil gibi uzman kişilerin bulunduğu bir yerden al..orada cilt rengine göre uygulama yaptırıp tonunu belirlersin kullanımını anlatırlar...
görmeden netten alma derim

indirime pek girmiyor ben en son aldığımda kaç ay önce yetmiş üç felandı tam hatırlmaıyorum ama
ucuz alıp memnun kalmıycağına bunu al uzun müdet kullan çok bereketli azıcık bir damla yetiyor.

double wear çok güzelll. içim yanmıştı biraz alırken ama o paraya kesinlikle değer, ve zaten o kadar uzun kullnaıyorsun ki, bir parçası her yere yetiyor. ben 2 numarayı kullnaıyorum açık temnliiym ama bembeyaz değil buğday sayılır. sana da 2 olur bence. 1 çok açık gelir ruh gibi oluyor

ben ankarada tekın acarda koluma surduler baktım ama cok yogun ısık oldugu ıcın orada yanıltabılıyor sakı ıkısıde oldu gibi geldı ayrıca kuru cıltler ıcın onermeyenler olmus sız ne dersınız be kuru cıltlıyım...

bende 1 numarasını kullanıyorum tenimden açık durdu 2yi alıcam bidahakine.1 çok açık 2yi öneririrm sana ben 67ye aldım douglasta %20 indirim vardı normal fiyatı 84 ve kolay kolay düşmez.çok kaliteli ve bereketli olduguna da katılıyorum.ayrıca kurutuyo evet kuru ciltlere önermiyolar

Bende 2 yi kullanıyorum (Dauble Wear) ve çok memnunum.Hiç de pembe gibi değil, sarıya daha yakın sıcak bir renk.Benimde cildim kuru ben alta hafif bir nemlendirici krem sürüyorum üstüne fondotenimi.Çok güzel duruyor.

Kızlar bende sarışınım açık tenliyim ama bronz bi görüntü olsun istiyorum, tabi maske gibi dursun da istemiyorum Dauble Wear benimkide renk tonu için ne önerebilirsiniz

Kızlar bende sarışınım açık tenliyim ama bronz bi görüntü olsun istiyorum, tabi maske gibi dursun da istemiyorum Dauble Wear benimkide renk tonu için ne önerebilirsiniz

Bronz olsun istiyorsan 2 numarasını al canım.Ama çok bronz değil hafif bir bronzluk veriyor. Bende açık tenliyim ama çok doğal duruyor.

84 tl mi olmuş.akannehir.İyiki geçen mayısta 2 tane almışım.O zaman tekin acarda kampanya vardı.2.si yarı fiyatınaydı.

peki bu fondötenin kapatıcılığı nasıl canlar :uhm:

benm "ben"sorunu varda yüzümde.. leke benler çok fazla.o yüzden kapatıcılığı iyi olan fond. tercihim

peki bu fondötenin kapatıcılığı nasıl canlar :uhm:

benm "ben"sorunu varda yüzümde.. leke benler çok fazla.o yüzden kapatıcılığı iyi olan fond. tercihim
Bu günlük kullanım için hafif bir fondoten.O kadar derinlemesine kapatmıyor.o yüzden senin için uygun olmayabilir.

arkadaslar fondötenin resmini koyabilirmisiniz lightı felanda var sanırım hangisini önerirsiniz? yardım edin lütfenn :1rolleyes:

nergis canım ten rengin ne kadar açık?yani tam beyazmısın?ben beyaz tenli oldugum halde bana bile açık geldi1 numarası 2si koyu gelmezmiki?

nergis canım ten rengin ne kadar açık?yani tam beyazmısın?ben beyaz tenli oldugum halde bana bile açık geldi1 numarası 2si koyu gelmezmiki?

O kadarda süt beyazı gibi açık tenli değilim. 2 numarası benim tenime tam uydu.Sanki kendi rengim gibi.Yani fondoten olduğu pek pelli olmuyor.Zaten o yüzden sevdim bu markayı.hemen hemen her markayı kullandım ama tenime en uygun renkli bu oldu.

Bence sende 2 yi dene

ben de 1 numarasını kullanıyorum. cok memnunum. ama şöyle bişey var herkese iyi gelen bi baskasında öyle durmayabiliyor. biraz da cilt meselesi..deneyip almakta fayda var.bazı arkadaslarım memnun kalmadılar mesela. o yüzden bi kaç markanınkini deneyip de alın. acele etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…