• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder fondöten kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ada67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben double wear light fondotenini aldım boynerden 135 tl ye..Burada konu açmıştım iyi kapatıcılığı olan vs diye.Ama inanılmaz kötü bir ürün.Şöyle söyleyeyim sürüyorum sıvanmış gibi baya yaymam gerekiyor yayıyorum sürmemiş gibi.Bulaşmış gibi duruyor.Baz kullanıyorum kullanmadan da sürdüm yok olmuyor.Light olanını daha çok tavsiye ettiler ten rengimede uydun diye aldım.Denemeden internetten siparişle.Var mı bunun çaresi parama acıdım :(

Kızlar ben double wear light fondotenini aldım boynerden 135 tl ye..Burada konu açmıştım iyi kapatıcılığı olan vs diye.Ama inanılmaz kötü bir ürün.Şöyle söyleyeyim sürüyorum sıvanmış gibi baya yaymam gerekiyor yayıyorum sürmemiş gibi.Bulaşmış gibi duruyor.Baz kullanıyorum kullanmadan da sürdüm yok olmuyor.Light olanını daha çok tavsiye ettiler ten rengimede uydun diye aldım.Denemeden internetten siparişle.Var mı bunun çaresi parama acıdım :KK43:
Ürünün son kullanma tarihi geçmiş olmasın? Ben de alacağım bu fondotenden genelde tavsiye edilen bir ürün

Ürünün son kullanma tarihi geçmiş olmasın? Ben de alacağım bu fondotenden genelde tavsiye edilen bir ürün
Yok canım son kullanma geçmemiş.Sen light olanı mı normalinden mi alıcaksın?

ben este lauder ın online sitesinden aldım internetten edindiğim bilgilere göre benim tenime en uygunu 1N1 ECRU rengiydi. ten rengim bembeyaz , hafif çil ve sivilce izleri olan karma bir cilt tipim var. tenime uyum sağladı fakat kapatıcılık konusunda pek memnun kalmadım. daha önce kullandığım vichy dermoblend opal renkli fondoten kapatıcılıkta daha başarılıydı.

bende kapatıcı fondöten arayışındaydım cliniquenin gönderdiği numune olan beyond perfecting fondöteni deneme amaçlı kullandım yapısına bayıldım kapatıcılığı ayrıca verdiği mat ama kalıp gibide bi görüntü oluşturmadığı için sevdim ve aldım ama rengi koyu bana en açık rengi bile resmen turuncu gibi ben çok beyazım yinede kullanmaya çalışıyorum eğer teniniz daha koyu tonlardaysa mutlaka deneyin kapatıcılığı,yüzde duruşu falan muhteşem gerçekten

Back