• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder fondöten kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ada67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende estee lauderı bugün testerından denedim,inanılmaz doğal cildinle ahenk içinde kapatıcılığı,şu anda 6 saat oldu süreli hala sürüldüğü gibi mükemmel gerçekten süper ötesi;evet fiyatı diğerlerine göre yüksek ama kesinlikle değer,çünkü çok uzun süre gidiyomuş bir şişesiolumunekankayizsmileyarın almayı düşünüyorum gerçekten çok güzelmiş herkese tavsiye ediyorumolumunekankayizsmile

kızlar bende estee lauderı bugün testerından denedim,inanılmaz doğal cildinle ahenk içinde kapatıcılığı,şu anda 6 saat oldu süreli hala sürüldüğü gibi mükemmel gerçekten süper ötesi;evet fiyatı diğerlerine göre yüksek ama kesinlikle değer,çünkü çok uzun süre gidiyomuş bir şişesiolumunekankayizsmileyarın almayı düşünüyorum gerçekten çok güzelmiş herkese tavsiye ediyorumolumunekankayizsmile

Güle güle kullan canım.Pişman olmayacaksın
kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar geçen gün aldım bende.
yalnız bu esteede çokaçık tonlar yok.
birde o 1 2 yi anlamadım.double wearın
bayağı rengi var.
ben tawny 37 yazanını aldım.
en açıklardan biriydi.
ara renkler çıkmış yenii dedi kız.
ama en açığı bile yüzümde hafif koyu ama renkli bir hava verdi.
kapatıcı ve çok güzel.
buna diyecek bir şeyim yok tabii.

İyi akşamlar ben internetten siparişini vericem ama size bi sorayım dedim ürünün resmi var mı ben bi şişede buldum bi de kutuda var pudra gibi. kafam karıştı hangsiini alıcam şimdi..

İyi akşamlar ben internetten siparişini vericem ama size bi sorayım dedim ürünün resmi var mı ben bi şişede buldum bi de kutuda var pudra gibi. kafam karıştı hangsiini alıcam şimdi..
pudra gibi değil.
likid.

2rp4qcz.jpg

arkadaşlar geçen gün aldım bende.
yalnız bu esteede çokaçık tonlar yok.
birde o 1 2 yi anlamadım.double wearın
bayağı rengi var.
ben tawny 37 yazanını aldım.
en açıklardan biriydi.
ara renkler çıkmış yenii dedi kız.
ama en açığı bile yüzümde hafif koyu ama renkli bir hava verdi.
kapatıcı ve çok güzel.
buna diyecek bir şeyim yok tabii.

Canım birşey sorcam gerçi başka yerde başlık açtım ama,madem sen estee lauder kullandın,sana danışmak istedim boshayallersmile
Benim cildim karma. Kapatıcılığı yüksek fondöten istiyorum.
Şuan kullandığım Lancome Photogenic...Gayet memnunum.hem kapatıcılığı iyi,hem kuruma yapmıyor,ayrıca mat durmuyor doğal bir ışıltı verip cildi sağlıklı gösteriyor..

Şimdi MAC-Dior ya da Estee Lauder alıcam ama arada kaldım...

Estee Lauder'ın individualist vardı,bir tek onu kullanmıştım. O da tr.de yok galiba,ondan da memnundum. Dior'un ise rujunu,farlarını kullanıyorum...Ama hiç Dior fondöten tecrübem olmadı..
Estee Lauder double wear sanırım seninki,?Birde kuruma yapmıyor mu?Seni forumda tanıdığım kadarıyla düşüncene önem veriyorum canım yerimseniben

Önerini bekliyorum şakkıdı

Canım birşey sorcam gerçi başka yerde başlık açtım ama,madem sen estee lauder kullandın,sana danışmak istedim boshayallersmile
Benim cildim karma. Kapatıcılığı yüksek fondöten istiyorum.
Şuan kullandığım Lancome Photogenic...Gayet memnunum.hem kapatıcılığı iyi,hem kuruma yapmıyor,ayrıca mat durmuyor doğal bir ışıltı verip cildi sağlıklı gösteriyor..

Şimdi MAC-Dior ya da Estee Lauder alıcam ama arada kaldım...

Estee Lauder'ın individualist vardı,bir tek onu kullanmıştım. O da tr.de yok galiba,ondan da memnundum. Dior'un ise rujunu,farlarını kullanıyorum...Ama hiç Dior fondöten tecrübem olmadı..
Estee Lauder double wear sanırım seninki,?Birde kuruma yapmıyor mu?Seni forumda tanıdığım kadarıyla düşüncene önem veriyorum canım yerimseniben

Önerini bekliyorum şakkıdı

evet benimki canım
.güzel sözlerine teşekkür ederim önce.
benim cildim karma ama nemsiz. bazı fondotenler gerçekten kurutuyor. ama bu fondoten asla kurutmuyor. kapatıcılığı mükemmel.
ben çok memnunum.genelde kullananlardan da hiç negatif bir şey duymadım. beğeneceğini düşünüyorum..

evet benimki canım
.güzel sözlerine teşekkür ederim önce.
benim cildim karma ama nemsiz. bazı fondotenler gerçekten kurutuyor. ama bu fondoten asla kurutmuyor. kapatıcılığı mükemmel.
ben çok memnunum.genelde kullananlardan da hiç negatif bir şey duymadım. beğeneceğini düşünüyorum..

Hımm CADIARZU Cillt tipimiz hemen hemen aynı o zaman,benimki de karma ve kuruya dönük. Çoğu fondöten pul pul yapmıştı yüzümü,hatta yüzümde çizgi olmadığı halde mimiklerime çizgi görüntüsü vermişti..Bunu gözüm kapalı alabilirim o zaman hihoyyyt

Teşekkür ederim canım ;) bayanssulusmile

çok hoş ben bayılıyorum

şuan kullandığım sivilce ilacı yüzünden aşırı kuru cildim ama hiç sorun olmuyor

harika duruyor bebek gibi yapıyor zaten yüze oturduktan sonrada hiç belli olmuyor fondoten olduğu

sanırım benimki 4 numara

nerde yazıyor numarası geçen sene almıştım unuttum şimdi kaç numara olduğunu altında 3C1 PEBBLE 04 yazıyor sizinkide mi öyle

bu arada bende çok koyu tenli değilim ama bronz istemiştim alırken hem daha güzel kapatır diye

Aldım sonunda...ve çooooooooook mutluyum :)) Lancome photogenic, estee lauder dauble wear şu ana kadar en iyi fondötenler denediklerimin arasında...
Sırada MAC var ;)

sanırım benimki 4 numara

nerde yazıyor numarası geçen sene almıştım unuttum şimdi kaç numara olduğunu altında 3C1 PEBBLE 04 yazıyor sizinkide mi öyle

bu arada bende çok koyu tenli değilim ama bronz istemiştim alırken hem daha güzel kapatır diye

bendekinde 3W1 TAWNY 37 yazıyor.

nasıl, memnun kaldın mı?

Evet canım,kesinlikle memnun kaldım.Senin önerini ciddiye almıştım zaten :)
Daha pürüzsüz gösterdi cildimi,özellikle sivilcelerimin olduğu bölgeyi epey bir kapattı.
Öyle bazı fondötenler gibi maske görüntüsüde vermedi.
Tuttum bu fondöteni :lepi:

bu fondoten güzel ama açık renkliler için tonu yok..
en açığı bile zenci gibi yapıyor beni..

hem beyazsanız hem de porselen gibi duran makyajları beğeniyorsanız tavsiye etmem.. onun haricinde kapatıcılığı çok güzel..kumral ve esmer tenlere öneririm.. mutlaka bir sürdürün tüm yüzünüze...

2 numarasinin baska bi adi varmi kizlar sanirim iki numara uygun bana da ama netten siparis vericem baska bi ismi yada nosu varsa 2 nin yazarmısınız

Back