• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esse yemek takımı yardım!

nazend

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
57
11
48
kızlar bir sorum olacak, essedeki 349lira olan bu yemek takımını çok beğendim, ama bugün itibariyle 399 olmuş fiyatı, bana hala uygun geldi, sizce almalımıyım, bir de bu fiyata daha ne kadar devam eder, bu aylarda yine yüzde elli indirim gelir mi esseye?Eki Görüntüle 576528

kızlar bir sorum olacak, essedeki 349lira olan bu yemek takımını çok beğendim, ama bugün itibariyle 399 olmuş fiyatı, bana hala uygun geldi, sizce almalımıyım, bir de bu fiyata daha ne kadar devam eder, bu aylarda yine yüzde elli indirim gelir mi esseye?

fiyatı uygunmuş.. 84 parça dımı.
ben modeli begenmedim. begenmedim derken çok sadee geldi. ben hareketli seviyorum biraz :S tabi sen begendiysen al, bundan ucuzunu bulamazsın..
esse bernanda hep aynı indirimleri yapıyorlar..
anneler gününde yine düşünürler bence

Son düzenleme:
fiyatı uygunmuş.. 84 parça dımı.
ben modeli begenmedim. begenmedim derken çok sadee geldi. ben hareketli seviyorum biraz :S tabi sen begendiysen al, bundan ucuzunu bulamazsın..
esse bernanda hep aynı indirimleri yapıyorlar..
anneler gününde yine düşünürler bence

86 parça canım, bone chinalarda içim sinen bi model olmadı, onda da çok sade modelleri beğeniyorum, onun için de 1000 liradan fazla para vermeye kıyamadım.

86 parça canım, bone chinalarda içim sinen bi model olmadı, onda da çok sade modelleri beğeniyorum, onun için de 1000 liradan fazla para vermeye kıyamadım.

doğru dersin bende Royal Fine China çok begeniyodum ama 1000 fazlaydi alamadım..
sadeyi seviyosan fiyatı gerçekten ideal.. ben yeni aldım o yüzden fiyatlarını az çok biliyorum

canım fıyatı çok düşük geldi bana kalıtelı porselen olması lazım yemek takımının.
Mesela ben güral porselende 400'E bır takım beğendim ama kımse almıyor öylece duruyor vıtrınde.Sebebıde kenarlarındakı yaldızların kısa sürede siliniyor olmasıymış.Bazı düşük fıyatlı ürünlerde böyle sorunlar yaşanıyor aklınızda olsun.:31:

canım fıyatı çok düşük geldi bana kalıtelı porselen olması lazım yemek takımının.
Mesela ben güral porselende 400'E bır takım beğendim ama kımse almıyor öylece duruyor vıtrınde.Sebebıde kenarlarındakı yaldızların kısa sürede siliniyor olmasıymış.Bazı düşük fıyatlı ürünlerde böyle sorunlar yaşanıyor aklınızda olsun.:31:

haklısın canım ama şöle bi düşününce belki benim yılda bir iki kez misafirim gelcek, onda da silinmez zannediyorum baktım bi kaç seneye siliniyo zaten ucuza almış olcam gider yenisini alırım(: 1000 liralık takımları kullanmaya korkarım ben, kırık parça garantisi var diolar ama tam garanti de veremiyolar, takım eksilince insanın içi gider, ben de demoonjiden bitakım beğenmiştim o da yaldızlıydı, adam ona bile garanti veremedi, bulaşık makinesinde çok hassas ayarda yıkaman lazım dedi.

canım jumbonun garantısı var.Uzun ömurlu dıyorlar ve parça kırılınca verıyorlarmış.Pahalı işte oda:34:

Back
X