Süper canım 2 kilo az değil hiç ki ekmeği tatlıyı kessek bile çok faydasını görürüzÇok iyi olmuş canım bende yarın evime gidiyorum şükür dikkat ettim 10 gün 2 kilo gitti ama wc sorunum var evime gideyim düzenimi oturtacağım buradan destek olalım birbirimize
Herşey tam kilo başlangıcı hedefi eksikHelllööööö günlükçüm bugün diyette ilk günüm son olmasın diye de seni açıyorum ki, senin gıybetini yapanlar için bi günlük ilişkinin meyvesi dedirtmeyeceğim
İki bebem var biri 2 yasında diğeri 1 aylık henüz 40 ım bile çıkmadan lohusalık şişkolatalığımla, sarkan göbeğim bıngıl bıngıl kollarım ve taze streçlenmiş dana budu baldırlarımla sana teslim oluyor,
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirmektense kürkümü postunu çıkarıp eriyip incelip iç cümle aleme geçirtmeyi planlıyorum, subaneke dinimiz amin
Düzenleyim diyorum kalıyorHerşey tam kilo başlangıcı hedefi eksik
Annemin evin de yine annem hazırlayıp önüme getiriyor kendi evimde o rahatlık olmayacak bol salata ve sebzeye abanacağım yemek yemeğe vakit buldukça 90.9 dan 88.9 u gördüm. Öğün ama aşırı ödem tutuyorum 3 gündür wc yok veeee 4 aydır adet YokSüper canım 2 kilo az değil hiç ki ekmeği tatlıyı kessek bile çok faydasını görürüz
Hadi söyle söyle kaçsınDüzenleyim diyorum kalıyor
Annemin evin de yine annem hazırlayıp önüme getiriyor kendi evimde o rahatlık olmayacak bol salata ve sebzeye abanacağım yemek yemeğe vakit buldukça 90.9 dan 88.9 u gördüm. Öğün ama aşırı ödem tutuyorum 3 gündür wc yok veeee 4 aydır adet Yok
75.8 idim canımcım biz de gizli saklı yokHadi söyle söyle kaçsın
Heheheh canim benim herkesin gazi kendinePisimm ya şu sendeki gazdan aççık da bize ver bendeki kaliteaiz bi gazmış arada sönüyo
Hemide bi çuval pattisimHeheheh canim benim herkesin gazi kendinesen de epey sismissin nasil vereceksen artik sisko patates
Cok degerlisin kiymetlisin canim maasallahin var ehuheheuheheHemide bi çuval pattisim
Merhaba bende dogum yapali 2 ay oldu diyetisyene basladim bu 2.haftam ilk hafta 1.200 gr. Vermisim hepside yagdandi bu hafta bilemiyorum cenazemiz vardi pazartesi tartilicam. Diyet listemde sabah 2 ogle 1 aksam 1 olmak uzere 4 dilim tam bugday ekmegi var doktor belediyenin ekmegini tavsiye etmisti ama ben kendim yapiyorum. Birde mesela kahvaltida 1 kasik pekmez bir ara ogunde tahin helva var bir ogunde kuru incir activia var. Bayaga doyurucu ve sut yapan bir liste
Gunaydin hosgeldin gunlugumeBu arada 69 la basladim suan 67.8 im hedefim 58 en kotu 60 olmakkendi günlüğüm var orada yaziyorum bende arada
Cok doyurucu gorunuyor canim bol ara ogunlu sut artiriran bi diyet olmusSabah uyaninca buyuk bardak ilik su 2 tam ceviz
Kahvalti:
2 dilim esmer ekmek
1t. kasik pekmez
3,4 zeytin
2 dilim az yagli/suzme peynir
Bol cig sebze ozellikle dere otu
1 yumurta
Ara:
10 çiğ badem
1 porsiyon meyve
1 bardak bitki cayi'sut arttirici'
Ogle:
1 kase corba
8 kasik sebze
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek
Ara:
1 bardak süt
1 dilim tahin helva
1 bardak bitki cayi
Aksam:
1 kase corba
120 gr et/tavuk/balik/köfte
Bol salata
1 dilim ekmek
Ara:
2 kuru incir
Activa
Listem bu sekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?