Esrarengiz Bir Zayıflama Günlüğü

Zayıf incecik olabilir miyim?

• Ankete Katılan
    18
Günaydın günlükçüm geceden çorba yaptım ki gün içinde bebelerden fırsat bulamayıp saçma sapan beslenmeyim diye

Kahvaltım
3 kepçe domates çorbası

Canım limoncicegim1115 ankaradasın sanırım neresindesin? Ne iş yapıyorsun ?
canım ankaradayım, öğretim üyesiyim üniversitede, bu arada şekerli yemeyim diye ceviz ve bademe abandim, b..k unu çıkardim tövbe ya..
,bu arada eryaman tarafında oturuyorum sende ankarDaydin sanırım ama o manzara neresi

Kuruyemiş candır ben de fıstık yedim bugün
Çankaya nın üst tarafları diyeyim geçeyim konum bildirmiş gibi olacak nerdeyse ehueheh

Günlükçüm ben geldim anan geldi hehuhehheh

Kahvaltım
3 kepçe domates çorbası

Öğlen yemeğim
1 bardak kefir
Sonraaaa
Küçük kase içine süt ve yulaf kepeği
15 tane fıstık

Akşam yemeğim

Eşimgil kişisi gitmiş çiköfte almış allahım dayanamadım yidim iki tane fotoğrafı var ama 6 tane yedim ehuhehe

Hellö gunlukcum guncel kilom 69 dur sanma ki gelmiyorum diye kilo vermedim
Hedefim 65-60-58-55 dir rabbim utandirmasin amen

İlk hedefe başarıyla ulaşıldı
Hatta geçen cuma 66.6 idim bu cuma yani dün 64.9 ile 65 e uğramadan direkt 64 ü görmüş oldum

62 kiloyum ehuhehheh

Aranıza bende katılabilir miyim hanımlarr Başladım tekrardan, 59.8 ile sahalardayım

Heellöö günlüküm yarın zabahtan itibaren geleceum nasipse dinimiz amin şimdi gelmez isem yiyorumdur yedirmeyin müsade etmeyin anam

Heellöö günlüküm yarın zabahtan itibaren geleceum nasipse dinimiz amin şimdi gelmez isem yiyorumdur yedirmeyin müsade etmeyin anam
Dedi ve bir daha gelemedi kimbilir ne çiğ köfteler ne labmacunlar ne pastalar gömüklüyodur

Selam tatlış günlüğüm nasılsın
59 u bile görmüştüm ki karantin vs derken 10 kilo kadar aldım şimdi 67 civarındayım
Allah akıl fikir + iştahsızlık versin amintrellaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…