- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Du o zaman bundan sonra her tabak senin için gelsinmenü degilde manzara bitirdi beni ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Du o zaman bundan sonra her tabak senin için gelsinmenü degilde manzara bitirdi beni ❤❤
canım ankaradayım, öğretim üyesiyim üniversitede, bu arada şekerli yemeyim diye ceviz ve bademe abandim, b..k unu çıkardim tövbe ya..Canım limoncicegim1115 ankaradasın sanırım neresindesin? Ne iş yapıyorsun ?
canım ankaradayım, öğretim üyesiyim üniversitede, bu arada şekerli yemeyim diye ceviz ve bademe abandim, b..k unu çıkardim tövbe ya..
,bu arada eryaman tarafında oturuyorum sende ankarDaydin sanırım ama o manzara neresi
67.8 im ehuhehehheHellö gunlukcum guncel kilom 69 dur sanma ki gelmiyorum diye kilo vermedim
Hedefim 65-60-58-55 dir rabbim utandirmasin amen
İlk hedefe başarıyla ulaşıldıHelllööööö günlükçüm bugün diyette ilk günüm son olmasın diye de seni açıyorum ki, senin gıybetini yapanlar için bi günlük ilişkinin meyvesi dedirtmeyeceğim
İki bebem var biri 2 yasında diğeri 1 aylık henüz 40 ım bile çıkmadan lohusalık şişkolatalığımla, sarkan göbeğim bıngıl bıngıl kollarım ve taze streçlenmiş dana budu baldırlarımla sana teslim oluyor,
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirmektense kürkümü postunu çıkarıp eriyip incelip iç cümle aleme geçirtmeyi planlıyorum, subaneke dinimiz amin
Başlangıç kilo : 75.5
Güncel: 74
İlk Hedef:65
Son Hedef:58
62 kiloyum ehuhehhehHelllööööö günlükçüm bugün diyette ilk günüm son olmasın diye de seni açıyorum ki, senin gıybetini yapanlar için bi günlük ilişkinin meyvesi dedirtmeyeceğim
İki bebem var biri 2 yasında diğeri 1 aylık henüz 40 ım bile çıkmadan lohusalık şişkolatalığımla, sarkan göbeğim bıngıl bıngıl kollarım ve taze streçlenmiş dana budu baldırlarımla sana teslim oluyor,
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirmektense kürkümü postunu çıkarıp eriyip incelip iç cümle aleme geçirtmeyi planlıyorum, subaneke dinimiz amin
Başlangıç kilo : 75.5
Güncel: 74
İlk Hedef:65
Son Hedef:58
Selam canım takıma gelsene orda aktifizAranıza bende katılabilir miyim hanımlarr❤ Başladım tekrardan, 59.8 ile sahalardayım
Dedi ve bir daha gelemedi kimbilir ne çiğ köfteler ne labmacunlar ne pastalar gömüklüyodurHeellöö günlüküm yarın zabahtan itibaren geleceum nasipse dinimiz amin şimdi gelmez isem yiyorumdur yedirmeyin müsade etmeyin anam