• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esrarengiz Bir Zayıflama Günlüğü

Zayıf incecik olabilir miyim?

• Ankete Katılan
    18
Günaydın günlükçüm geceden çorba yaptım ki gün içinde bebelerden fırsat bulamayıp saçma sapan beslenmeyim diye

Kahvaltım
3 kepçe domates çorbası

Canım limoncicegim1115 limoncicegim1115 ankaradasın sanırım neresindesin? Ne iş yapıyorsun ?
canım ankaradayım, öğretim üyesiyim üniversitede, bu arada şekerli yemeyim diye ceviz ve bademe abandim, b..k unu çıkardim tövbe ya..
,bu arada eryaman tarafında oturuyorum sende ankarDaydin sanırım ama o manzara neresi

canım ankaradayım, öğretim üyesiyim üniversitede, bu arada şekerli yemeyim diye ceviz ve bademe abandim, b..k unu çıkardim tövbe ya..
,bu arada eryaman tarafında oturuyorum sende ankarDaydin sanırım ama o manzara neresi

Kuruyemiş candır ben de fıstık yedim bugün :confused:
Çankaya nın üst tarafları diyeyim geçeyim konum bildirmiş gibi olacak nerdeyse ehueheh

Günlükçüm ben geldim anan geldi hehuhehheh :KK70:

Kahvaltım:kk77:
3 kepçe domates çorbası

Öğlen yemeğim:kk77:
1 bardak kefir
Sonraaaa
Küçük kase içine süt ve yulaf kepeği
15 tane fıstık

Akşam yemeğim:kk77:

IMG_20190521_184637.jpg

Eşimgil kişisi gitmiş çiköfte almış allahım dayanamadım yidim iki tane fotoğrafı var ama 6 tane yedim ehuhehe :skandal::halay:

Hellö gunlukcum guncel kilom 69 dur sanma ki gelmiyorum diye kilo vermedim :KK53:
Hedefim 65-60-58-55 dir rabbim utandirmasin amen :KK70:

Helllööööö günlükçüm bugün diyette ilk günüm son olmasın diye de seni açıyorum ki, senin gıybetini yapanlar için bi günlük ilişkinin meyvesi dedirtmeyeceğim :KK73::halay:
İki bebem var biri 2 yasında diğeri 1 aylık henüz 40 ım bile çıkmadan lohusalık şişkolatalığımla, sarkan göbeğim bıngıl bıngıl kollarım ve taze streçlenmiş dana budu baldırlarımla sana teslim oluyor,
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirmektense kürkümü postunu çıkarıp eriyip incelip iç cümle aleme geçirtmeyi planlıyorum, subaneke dinimiz amin :KK71::KK73::KK71::KK73::KK71::KK73::KK71::KK73:

Başlangıç kilo : 75.5
Güncel: 74
İlk Hedef:65
Son Hedef:58

İlk hedefe başarıyla ulaşıldı :KK200:
Hatta geçen cuma 66.6 idim bu cuma yani dün 64.9 ile 65 e uğramadan direkt 64 ü görmüş oldum :KK49::KK59:

Helllööööö günlükçüm bugün diyette ilk günüm son olmasın diye de seni açıyorum ki, senin gıybetini yapanlar için bi günlük ilişkinin meyvesi dedirtmeyeceğim :KK73::halay:
İki bebem var biri 2 yasında diğeri 1 aylık henüz 40 ım bile çıkmadan lohusalık şişkolatalığımla, sarkan göbeğim bıngıl bıngıl kollarım ve taze streçlenmiş dana budu baldırlarımla sana teslim oluyor,
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirmektense kürkümü postunu çıkarıp eriyip incelip iç cümle aleme geçirtmeyi planlıyorum, subaneke dinimiz amin :KK71::KK73::KK71::KK73::KK71::KK73::KK71::KK73:

Başlangıç kilo : 75.5
Güncel: 74
İlk Hedef:65
Son Hedef:58

62 kiloyum ehuhehheh 😍

Aranıza bende katılabilir miyim hanımlarr❤️ Başladım tekrardan, 59.8 ile sahalardayım :KK76:

Heellöö günlüküm yarın zabahtan itibaren geleceum nasipse dinimiz amin şimdi gelmez isem yiyorumdur yedirmeyin müsade etmeyin anam :deli: :KK70:

Heellöö günlüküm yarın zabahtan itibaren geleceum nasipse dinimiz amin şimdi gelmez isem yiyorumdur yedirmeyin müsade etmeyin anam :deli: :KK70:
Dedi ve bir daha gelemedi kimbilir ne çiğ köfteler ne labmacunlar ne pastalar gömüklüyodur

Selam tatlış günlüğüm nasılsın :KK53:
59 u bile görmüştüm ki karantin vs derken 10 kilo kadar aldım şimdi 67 civarındayım:KK14:
Allah akıl fikir + iştahsızlık versin amintrellaaa :KK53:

Back