Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha hoşgeldin tatlımm hadi verelim kiloları kotlar taytlar baldırdan yukarı çıkmıyor benim buluzlarda göbekten aşağı inmiyor ehuehheHellööö
Lusi artık günlüğün günlüğümdür. Yediklerime bende sürekli foto çekip paylaşacam bebekten fırsat buldukça .
Haydi bismillah ilk hedef 13 kilo hamilelikten kalan
Hahaha hoşgeldin tatlımm hadi verelim kiloları kotlar taytlar baldırdan yukarı çıkmıyor benim buluzlarda göbekten aşağı inmiyor ehuehhe
Sen zaten güzelsin ehuhehehVerelim verelim güzelleşelim ayol
O senin güzelliğin canımmSen zaten güzelsin ehuheheh
kızlar bu saatten sonra ne yesem ne yesem, saat.altida kendime köfte.yapmistim ama yememiş gibiyim
beş kuru kayısı yedim kizimda dondurmaBir kase yoğurt, yada bir avuç badem, yada bir fincan yeşil çay :)
ya evde dondurma var, yemek istiyorumHayırlı olsun topic
Ben az önce eşimle bir adet ramazan pidesini gömdüm ammaa bu son Yarın sabah Pelinin çayına başlıyorum ve bol su
Emaaannn ye gitsin dersem topicten atılır mıyım acaba Ben çok iradeli değilim maalesef :/ya
ya evde dondurma var, yemek istiyorum
Ayran iç canım ya da salatakızlar bu saatten sonra ne yesem ne yesem, saat.altida kendime köfte.yapmistim ama yememiş gibiyim
Ben de neler istiyorum neler neler sonra göbeğim geliyor aklıma hüzünleniyorumya
ya evde dondurma var, yemek istiyorum
ayran çok mantikliAyran iç canım ya da salata
Yeşilçay içebiliyo muyuz canım ya bilmiyordumBir kase yoğurt, yada bir avuç badem, yada bir fincan yeşil çay :)
Pide gömmüşsün bak şimdi durduk yere girme kimsenin günahına ehuhehehEmaaannn ye gitsin dersem topicten atılır mıyım acaba Ben çok iradeli değilim maalesef :/
o kadar leslie yaptım ter döktüm vay benim emeklerim olurEmaaannn ye gitsin dersem topicten atılır mıyım acaba Ben çok iradeli değilim maalesef :/
menü degilde manzara bitirdi beni ❤❤Menülerimi yazayım bari
Kahvaltım
2 haş. yumurta
Az peynir
6 zeytin
Domates
Bi bardak kefir
Öğlen
Uç kaşık kavurmalı yumurta
Süt
Akşam
Ton balıklı salata