Esraceyda kardeşlerin memeleri

Yalnız hiç dokusu olmayan birine bu büyüklük meme yapılamaz tek seferde, deri çok gerilecegi için almaz, zorlarsan da kapsül oluşma riski artar ve dikişler kötü iyileşir ama 300 350 takılıp bir iki sene sonra 400 450 cc olursa belki, o da yorar ya iki ameliyat falan

Ben Aynen bu şekil istiyorum ve hiç dokum yok malesef

O zaman zor tabi emzirme falan varsa cildin gevşekse olabilir ama bekar genç bir bayansan cildin sıfır memeden bu büyüklüğü kaldirmayacaktir dr da pek yanaşmaz bence ana dediğim gibi 2. bi ameliyatla olur

O zaman zor tabi emzirme falan varsa cildin gevşekse olabilir ama bekar genç bir bayansan cildin sıfır memeden bu büyüklüğü kaldirmayacaktir dr da pek yanaşmaz bence ana dediğim gibi 2. bi ameliyatla olur
Bekarım. Doktoru ikna etmeye çalışıcam kafamda bu var aksi halde yaptırdıgma hiç değmeyecek diye düşünüyorum

Bekarım. Doktoru ikna etmeye çalışıcam kafamda bu var aksi halde yaptırdıgma hiç değmeyecek diye düşünüyorum
Canım yüksek profil de süt bezlerini ezer, emziremeZsin, böyle kocaman yaptırırsan . Bak demet akalın silikonları yüzünden emziremedi, sürekli tak çıkar, büyüt küçült... 10 -15 kere ameliyat olmuş diye duymuştum. Doğru mu bilmiyorum. Ama seli54 e katılıyorum, en azından bir defa da değil , en az 3 ameliyatta bu büyüklüğü yakalarsın .

Tüm moralim bozuldu ya

400cc takıldı ama benım vucudumun alabılecegı en buyuk cc 400cc ıdı dıgerlerı cok komık durur dedı doktor ne basen var bende popo zayıf mınyın bı kızım o yuzden 400cc den yuksek takarsam komık olur yıne sen bılırsın dedı bende doktora bıraktım dolgun ıstıyorum ama komık durmasın dedım 2.gunum amelıyatımın keske basen falan olsaydı daha ırı ıstıyordum

400 de süper bence peki çok gerildi mi .Bende çok zayıfım ama basenim var büyük istiyorum ama doktorlarn hiçbiri kabul etmiyo burda da arkadaş yazmış ya süt bezleri ezilir kesi iyileşmez diye size 400 takmayı bile kabul etmiş süper valla

bende meme dokusu vardı ama sarkıktı ağrılarım çok var protez buyuklugunden mı bılmıyorum onu. gerildi gerilmesi normal dısardan baska bısey alıyor ya buyukluk değişiyor. süt bezleri ile ilgili konu hakkında hıc bılgım yok ben ılerıyı hıc dusunmedım acıkcası cunku gercekten ıstedıgım buyuklukte ıstıyordum sonucu ne olursa olsun razıydım sımdı de keske dah buyuk taktırsaydım mı dıyorum daha ıyılesmeden ama komık dururdu o zamanda mutlu mu olmalıyım mutsuz mu bılemedım :/

400 çok iyi bence keşke banada taksalar fahs

defne erkara,hasan fındık,ercan demiray bu doktrolar ozelde 3u de ıstedıgın buyuklukte takıyorlar benım bıldıklerım bunlar

Keşke banada taksalar daha büyüğü sert olurdu doğallıktan uzak olurdu sütyenlr birleştiğinde resimdekine yakın olur bence

ankarada da burada gormustum hacettepeden ayrılan ozelde calısan bı doktor varmıs ama adını hıc hatırlamıyorum konusmaları ıncelerken denk gelmıstı bıkac hafta once ankarada da vardır bence ıstenılen buyuklukte takan doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…