Esraceyda kardeşlerin memeleri

bi de ben önce devlet hastaneleri ile görüştüm onlar 275cc falan takıyorlar doktor istdiğiniz büyüklüğe özelde ulaşırsınız demişti devlette buyuk takmıyorlarmıs tecrube ıle alakalı bı de buyuk protez takmak o yuzden özel araştırın bence

bi de ben önce devlet hastaneleri ile görüştüm onlar 275cc falan takıyorlar doktor istdiğiniz büyüklüğe özelde ulaşırsınız demişti devlette buyuk takmıyorlarmıs tecrube ıle alakalı bı de buyuk protez takmak o yuzden özel araştırın bence
Devlet hiç bakmıyorum bile inan bırak 400ü 300 bile takmıyorlar uğraşmak istemiyorlar özel baktım hep

gogus dokun yetersız mı acaba ondan da takmıyorlar olabılrı kac olctun mu alt ust falan

o yuzden 300cc uzerını takamıyorlardır meme doksuunun kaburga kemıklerı omuz genıslıgı vs alabılecegı belırlı bı hacım var ona gore takıyorlar dıye bılıyorum ben

Devlet hiç bakmıyorum bile inan bırak 400ü 300 bile takmıyorlar uğraşmak istemiyorlar özel baktım hep
hayatım senin hiç dokum yok demenden ötürü bu büyüklük olmaz diyorum ben yoksa wilmut gibi dokum vardı ve sarkıktı falan desen sorun yok hele hafif sarkıklık protezde işe bile yarıyor daha büyük protezi almasını sağlıyor memenin mesela ben 4 sene emzirdim göğüslerimde sarkıklık yoktu dokum biraz vardı ama gevşekti protezi çok güzel sardı ben de minyonum göğüs altım 73 tü mesela göğüs ölçüm şu an 90cm oldu ama göğüs kafesim ince olduğu için dolu dolu bi 90 cm yani sırtım dar bu yüzden tam güzel bi büyüklük oldu ama bekarsan ve dokun sıfırsa 300-350 üstü koyarlarsa zorlamış olurlar ve komplikasyon riski yükselir en iyisi sen dr önereceği büyüklükte taktır ilerde doğum yapıpı emzirince falan sarkma falan da olursa 2. bi ameliyatta bi boy daha büyütürsün böylece sarkmalarda tekrar toplanır ve istediğin büyüklüğe ulaşırsın zaten iyi bir sütyen seçimi ile de o görüntüye yakın bir görüntü elde edilir

bi de üst tarafım zayıf diyorsun kesin yanlardan taşar yani o da dokunduğunda ele gelir protezler takılsa bile pek memnun edici bir sonuç olmaz canım

400 de süper bence peki çok gerildi mi .Bende çok zayıfım ama basenim var büyük istiyorum ama doktorlarn hiçbiri kabul etmiyo burda da arkadaş yazmış ya süt bezleri ezilir kesi iyileşmez diye size 400 takmayı bile kabul etmiş süper valla
Canım Dr senin istediğin ölçüye en yakınını yapmaya çalışır zaten. Yüksek cc ve high profilin hiç dokusu olmayan bayanlarda doku zedelenmesi yaptığı ve süt bezlerini ezebileceği söyleniyor. Yani bu bir ihtimal

Ankara'da, Ferruh Bingül var. Forumda da hastaları var. Ben kendisiyle görüşmüştüm . Bana 500/600cc taktığı hastalardan bahsetmişti. Ferruh bey büyük takmaktan çekinmiyor sanırım.bi araştırın dermiz . Fiyatı da 7000 lira.

B
Ankara'da, Ferruh Bingül var. Forumda da hastaları var. Ben kendisiyle görüşmüştüm . Bana 500/600cc taktığı hastalardan bahsetmişti. Ferruh bey büyük takmaktan çekinmiyor sanırım.bi araştırın dermiz . Fiyatı da 7000 lira.
Bi de, kapasiteyi aşan büyük protez , kapsül oluşturuyor.

Canım peki yüksek profil orta düşük profil hangisi daha iyi sence? pek bilgi sahibi değilim bu konuda bide ultra high falan var. Büyüklük farkı mı var aralarında?
Canım mesela 300cc lik bi ölçü düşünelim: bu 300ccnin hem moderate ( normal) hem high profili hem de ultra profili var . Moderate olunca, tabanı daha geniş , yüksekliği daha az; high olunca tabanı daha dar yüksekliği daha fazla oluyor.... High profil moderate tan, daha önde durur, daha derin bi dekolte olur. Amaaaaaaaaaa, buna Dr un karar verir. Çünkü, göğüs kafesi yapın, memenin çapı, var olan meme dokun, gövdenin uzunluğu..... Hepsi bi etken. Sen sadece Dr una ne istediğini söyle. Büyük memeler, derin bi dekolte istiyorum dersen , vücudun da müsaitse Dr sana ultra high bile Takar :KK66: mesela benim sıfır dokum var ve memelerim ayrık. Göğüs Kasım da ince.dr bana kesinlikle high profil önermedi. Hatta belki yuvarlak bile takamam, ameliyatta damla silikona dönebilirim dedi. Şimdi ben Dr a ne diiiim? Sağlığım ve görüntü açısından en uygun olanı ona bıraktım. Sen de öncelikle içine sinen, sonuçlarını beğendiğin bi Dr bul, gerisini ona bırak.

Canım mesela 300cc lik bi ölçü düşünelim: bu 300ccnin hem moderate ( normal) hem high profili hem de ultra profili var . Moderate olunca, tabanı daha geniş , yüksekliği daha az; high olunca tabanı daha dar yüksekliği daha fazla oluyor.... High profil moderate tan, daha önde durur, daha derin bi dekolte olur. Amaaaaaaaaaa, buna Dr un karar verir. Çünkü, göğüs kafesi yapın, memenin çapı, var olan meme dokun, gövdenin uzunluğu..... Hepsi bi etken. Sen sadece Dr una ne istediğini söyle. Büyük memeler, derin bi dekolte istiyorum dersen , vücudun da müsaitse Dr sana ultra high bile Takar :KK66: mesela benim sıfır dokum var ve memelerim ayrık. Göğüs Kasım da ince.dr bana kesinlikle high profil önermedi. Hatta belki yuvarlak bile takamam, ameliyatta damla silikona dönebilirim dedi. Şimdi ben Dr a ne diiiim? Sağlığım ve görüntü açısından en uygun olanı ona bıraktım. Sen de öncelikle içine sinen, sonuçlarını beğendiğin bi Dr bul, gerisini ona bırak.
Yani modarete daha doğal, ama high daha büyük gibi durur.. Dediğin gibi en iyisini doktor bilir ona bırakmak lazım galiba. Çok teşekkürler canım ya çok yardımcı oluyosun herkese her konuda. :))

Yani modarete daha doğal, ama high daha büyük gibi durur.. Dediğin gibi en iyisini doktor bilir ona bırakmak lazım galiba. Çok teşekkürler canım ya çok yardımcı oluyosun herkese her konuda. :))
Canım rica ederim. Ama bak, high profil de çok doğal duruyor... Tabiii vücuduna uygunsa.high profil yapay diyemeyiz, vücuduna uygunsa gayet de doğal durur canım :KK66:

Şöyle düşün, mesela sporcusun göğüs kasın da çok güçlü. Böyle bi durumda kas silikona daha çok baskı yapacaktır ve Dr bu yüzden high profil takar. Çünkü kasın altında moderate gibi duracaktır

X