Esraceyda kardeşlerin memeleri

Hiç dokusu olmayan birinde iki aşamada gerçekleşir bence de bu 700 cc falan var gibi anMa attım He önce 350 falan sonra bi 600 neden olmasın ama gozel değil emin olabilirsin seninki daha güzel olacak

Ama bikiniyle bilmem ama push up dolgulularla bizimkilerde bu görüntüyü alır bence ben olmayan mememle bile napıp ne edip kocaman gösteriyordum
ben bir çatal yapıyordum akıllara zarar 90 destekli südyen altına pamukları bi döşüyodum askıyıda yukarı kadar çek cix meme bongul bongul duruyodu ne gunlerde be

ben bir çatal yapıyordum akıllara zarar 90 destekli südyen altına pamukları bi döşüyodum askıyıda yukarı kadar çek cix meme bongul bongul duruyodu ne gunlerde be
Ahaha aynen eğilince gözükcek olmadıgı cıkcak bi yerlerden pamuklar falan diye de korkuyodum hep şimdi bi tane push up al giy sadece oh mis

Derin dekolte nasıl oluyor yani ? Çatalı daha mı aşağıda oluyo

Memeler daha yüksek duruyor. Yüksek derken yukarıda değil, göğüs kafesinden olan çıkıklığı demek. Mesela, 325 cc moderate ın yüksekliği mesela 3,8 cm ise( atıyorum-katoloğa bakabilirsin), 325 cc high profilin yüksekliği 4,7 cm .

Mesela bana 325 cc yuvarlak high profil takıldı . Taban çapı 11 cm civarı , yüksekliği 4,7 cm. Ama 325 cc moderate olsaydı, taban çapı daha geniş , yüksekliği de daha az olacaktı .

Mesela bana 325 cc yuvarlak high profil takıldı . Taban çapı 11 cm civarı , yüksekliği 4,7 cm. Ama 325 cc moderate olsaydı, taban çapı daha geniş , yüksekliği de daha az olacaktı .
Anladım şimdi :) yani protezin hacmi aynı sadece şekil olarak fark var biri daha çıkık diğeri daha yayvan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…