- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
-
- Konu Sahibi deusarebeld
Aynen 400 lerde diyorduk da biz taktırdık onu böyle olmadı+500 cc gibi falan duruyor bu uyuzun memeleri
Ne zaman çıkacak sargılar??Bende 450 yi koydurakaldım ama daha göremiyorum
Ben büyük meme seviyorum yaHiç dokusu olmayan birinde iki aşamada gerçekleşir bence de bu 700 cc falan var gibi anMa attım Heönce 350 falan sonra bi 600 neden olmasın ama gozel değil emin olabilirsin seninki daha güzel olacak
Ne zaman çıkacak sargılar??
Tamam Canım merak ediyoruz seninkileri deBi rahatım böyle sorma ya banyo yapcarken çıkartcam inşallah yıl geçmeden
ben bir çatal yapıyordum akıllara zarar 90 destekli südyen altına pamukları bi döşüyodum askıyıda yukarı kadar çek cix meme bongul bongul duruyodu ne gunlerde beAma bikiniyle bilmem ama push up dolgulularla bizimkilerde bu görüntüyü alır bence ben olmayan mememle bile napıp ne edip kocaman gösteriyordum
Ahaha aynen eğilince gözükcek olmadıgı cıkcak bi yerlerden pamuklar falan diye de korkuyodum hepben bir çatal yapıyordum akıllara zarar 90 destekli südyen altına pamukları bi döşüyodum askıyıda yukarı kadar çek cix meme bongul bongul duruyodu ne gunlerde be
Derin dekolte nasıl oluyor yani ? Çatalı daha mı aşağıda oluyoCanım mesela 300cc lik bi ölçü düşünelim: bu 300ccnin hem moderate ( normal) hem high profili hem de ultra profili var . Moderate olunca, tabanı daha geniş , yüksekliği daha az; high olunca tabanı daha dar yüksekliği daha fazla oluyor.... High profil moderate tan, daha önde durur, daha derin bi dekolte olur. Amaaaaaaaaaa, buna Dr un karar verir. Çünkü, göğüs kafesi yapın, memenin çapı, var olan meme dokun, gövdenin uzunluğu..... Hepsi bi etken. Sen sadece Dr una ne istediğini söyle. Büyük memeler, derin bi dekolte istiyorum dersen , vücudun da müsaitse Dr sana ultra high bile Takarmesela benim sıfır dokum var ve memelerim ayrık. Göğüs Kasım da ince.dr bana kesinlikle high profil önermedi. Hatta belki yuvarlak bile takamam, ameliyatta damla silikona dönebilirim dedi. Şimdi ben Dr a ne diiiim? Sağlığım ve görüntü açısından en uygun olanı ona bıraktım. Sen de öncelikle içine sinen, sonuçlarını beğendiğin bi Dr bul, gerisini ona bırak.
kızlar alemsiniz ya pamuk falan koyuyorlarmışaahahhhaahaa
Memeler daha yüksek duruyor. Yüksek derken yukarıda değil, göğüs kafesinden olan çıkıklığı demek. Mesela, 325 cc moderate ın yüksekliği mesela 3,8 cm ise( atıyorum-katoloğa bakabilirsin), 325 cc high profilin yüksekliği 4,7 cm .Derin dekolte nasıl oluyor yani ? Çatalı daha mı aşağıda oluyo
Mesela bana 325 cc yuvarlak high profil takıldı . Taban çapı 11 cm civarı , yüksekliği 4,7 cm. Ama 325 cc moderate olsaydı, taban çapı daha geniş , yüksekliği de daha az olacaktı .Derin dekolte nasıl oluyor yani ? Çatalı daha mı aşağıda oluyo
ay ben gelinlik fotolarıma bakıyorum orda bile belli memelerin küçüklüğü destekli takmama rağmen bi daha mı evlensem napsam acaba eşimle bi konuşayımkız vermeyince mabud napsın mahmutkendimizce yöntemler bulmuşuz gene ii gezmişiz memelice sıcaklarda falan pamuklarla bizimkide beceri
Anladım şimdi :) yani protezin hacmi aynı sadece şekil olarak fark var biri daha çıkık diğeri daha yayvan gibiMesela bana 325 cc yuvarlak high profil takıldı . Taban çapı 11 cm civarı , yüksekliği 4,7 cm. Ama 325 cc moderate olsaydı, taban çapı daha geniş , yüksekliği de daha az olacaktı .
Aynen öyle canımAnladım şimdi :) yani protezin hacmi aynı sadece şekil olarak fark var biri daha çıkık diğeri daha yayvan gibi