Esra ezmecinin ürünleri gerçekten iyi mi değer mi

Evet öyleymiş. En azından klinik psikolog unvanını boş yere kullanmadığına sevindim
Kendisini çok güzel savunuyor, insta hesabını psikolog unvanıyla kullanmiyormus ordaki önerileri kişisel gelişim olarakmis.

bana tuğçe ısınsu'yu anımsatıyor 😂 defteri orada tutun, şu sayfayı şu kadar okuyun bilmem ne 😂
Yorum yaparken zorlanıyorum, sadece o deftere yazılmalı asdf kitap herkesin kendisine ait olmalı. Alanla ilgili zilyon tane şahane kitap varken kapış kapış gidiyor .

O yerleri sildiği suya koyuyor. Bu vajinaya sürün diyor, adamlara güzel kokacak herhalde. :KK53: Lavanta kokulu vajina. :KK70:

Lavanta belirgin östrojen (kadınlık hormonu) özelliklerine sahip bir bitki olduğu için öneriyorlar.

Aynı nedenle lavanta bazlı ürünler erkek çocuklara önerilmiyor. Kız - erkek fark etmeksizin çocuklarda kullanımından da kaçının diyorlar.

İnternetten alıntıdır.
"Çocuk Endokrinoloji ve Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Kurtoğlu, lavanta aromalı şampuan, duş jeli, parfüm, kolonya, yumuşatıcı gibi ürünlerin kız ve erkek çocuklarda erken ergenliğe sebep olduğunu söyledi."

X