- 3 Ağustos 2012
- 5.179
- 15.049
Evet öyleymiş. En azından klinik psikolog unvanını boş yere kullanmadığına sevindimEsra dalmaz ismiyle aratınca cikiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyleymiş. En azından klinik psikolog unvanını boş yere kullanmadığına sevindimEsra dalmaz ismiyle aratınca cikiyo
Kendisini çok güzel savunuyor, insta hesabını psikolog unvanıyla kullanmiyormus ordaki önerileri kişisel gelişim olarakmis.Evet öyleymiş. En azından klinik psikolog unvanını boş yere kullanmadığına sevindim
foşur foşur yıkayan adam değil miydi lavantacı olan ya?Vajinaya lavanta yağı sürün diyen kadın mı?
O temizlik için kullanıyor, bu oralarina buralarına sürdürüyor:)foşur foşur yıkayan adam değil miydi lavantacı olan ya?
AA bir de mutlaka mor renkli kitabını alacaksın ve o kitap nerede duracak yatakodasinda assdf. İnstasina 5 dk bakınca koşarak uzaklasiyorsun
Yorum yaparken zorlanıyorum, sadece o deftere yazılmalı asdf kitap herkesin kendisine ait olmalı. Alanla ilgili zilyon tane şahane kitap varken kapış kapış gidiyor .bana tuğçe ısınsu'yu anımsatıyor defteri orada tutun, şu sayfayı şu kadar okuyun bilmem ne
O yerleri sildiği suya koyuyor. Bu vajinaya sürün diyor, adamlara güzel kokacak herhalde. Lavanta kokulu vajina.foşur foşur yıkayan adam değil miydi lavantacı olan ya?
foşur foşur yıkayan adam değil miydi lavantacı olan ya?
İnsta hesabına soru cevaplara bı göz atarsan:) dehşet içinde kalacaksın. İşte kitapları okuyup orasına yağ sürünce kocaları altın bilezik alıyormuşheh bende bi onu biliyom bunu yeni duydum
O yerleri sildiği suya koyuyor. Bu vajinaya sürün diyor, adamlara güzel kokacak herhalde. Lavanta kokulu vajina.
oraya özel koku mu yapmışlar deliricemheh bende bi onu biliyom bunu yeni duydum
Lavanta yağı dümdüz işte. Hürrem Sultan kullanıyormuşmuş, cinsel uyarılma için diyor. Az önce baktım niye önermiş diye.oraya özel koku mu yapmışlar deliricem
İnsta hesabına soru cevaplara bı göz atarsan:) dehşet içinde kalacaksın. İşte kitapları okuyup orasına yağ sürünce kocaları altın bilezik alıyormuş
Bi de bi çeşit bitkiyi sallama çay poşetine koyup satanlar vardı ya dnsjdhd vajinaya sokuyomuşun detoks yapıyormuş. Vücudun detoksa ihtiyacı olan en son yer.buna inanların olması kadının salladığı şeyden daha vahim ya
Toksik şok riski yok mu ya? Onu orada unutunca falan?Bi de bi çeşit bitkiyi sallama çay poşetine koyup satanlar vardı ya dnsjdhd vajinaya sokuyomuşun detoks yapıyormuş. Vücudun detoksa ihtiyacı olan en son yer.
Onu diyorum işte. Vajina zaten kendini temizliyor. Ota b.ka gerek yok. En inanılmasına inanamadığım bu olmuştu.Toksik şok riski yok mu ya? Onu orada unutunca falan?
O yerleri sildiği suya koyuyor. Bu vajinaya sürün diyor, adamlara güzel kokacak herhalde. Lavanta kokulu vajina.