Kimsenin kimseye dayattigi birsey yok mu? Bugun okullara, ogrenci evlerine kadar giren haremlik selamlik uygulamalari, ev basmalar, gencecik cocuklari erkekli kizli yakalandi diye ahlaksizlik yapiyorlarmis gibi fislemeler... Ana babalarini dusurdukleri durum... Ogrencileri toplum icinde dusurdukleri durum... Ilk aklima gelenler, ornekleri cogaltmak mumkun... Bu cocuklar bu milletin cocuklari degil mi? Sanki kanunlar uzaylilar icin cikariliyormus, baskinlar ayda yapiliyormus gibi "korkmayin" demek ne kadar kolay...
Hz. Muhammed icin Kuran'da yazan ve Mira magarasinda sadece kendisinin tanikliginda indirilmis ayetlere girmiyorum, ozel hayati icin indirilmis ayetlere de girmiyorum, bugun Araplarin yaptigi nefretimizi uyandiran evliliklerin kaynagina da girmiyorum, "en buyuk ve en yuksek yaratildin" lafi zaten tartismaya hic bir zaman acilamaz, dinde yasak, burada da banlanma sebebi. O yuzden inancina saygim var deyip kisa geciyorum. Ama sakin bir daha hic kimseye dalga gecer gibi "korkmayin bu kadar" deme. Insanlari istemedigi seyler soylemeye tahrik etme.