ESRA EROL VE MÜGE ANLI

Kesinlikle katılıyorum eşinize bu programları izlemek bilinçaltını ve zihni kirleten yoran programlar.. Size hiçbir katkısı yok, bir yemek programı dahi izleseniz size birseyler ogretir katkısı olur ama bu programlar insanı olumsuz ruh haline itmekten baska bir işe yaramıyor..

Tamam da bu mantıkla diğer konularda da isteyen istediğini yapsın deyip kimse konu sahibine saldırmamalı.yorum istemiş arkadaş bizden ben de izleme diyorum. Sizin gibi mevzunun tatlı bir atışma odluğunu da düşünmüyorum.benim eşim ya da sevgilim inatla benim izlemek istemediğim bir şeyi, rahatsız olduğum bir programı izlerse ben çok kirılırım ve sinirlenirim şahsen. Mesela mankenlik kanalları falan var. Siz bir taraflarınızı da yırtsanız bir program için adam sizi yok saymiş oluyor.
Ne alaka şimdi ?
Kimse konu sahibine saldırmadı .
Çevir kazı yanmasın 😒

Siz demediniz mi “oradaki kadınlar kaç kişiyle beraber oluyorlar kıskanıyorsunuzdur “ diye benim tepkim bu sözünüze .
Kişi kendinden bilir işi diye bir söz var bilir misiniz ?

Ayrıca siz böyle bir söz söyleme hakkını nerden buluyorsunuz ?

Tamam da bu mantıkla diğer konularda da isteyen istediğini yapsın deyip kimse konu sahibine saldırmamalı.yorum istemiş arkadaş bizden ben de izleme diyorum. Sizin gibi mevzunun tatlı bir atışma odluğunu da düşünmüyorum.benim eşim ya da sevgilim inatla benim izlemek istemediğim bir şeyi, rahatsız olduğum bir programı izlerse ben çok kirılırım ve sinirlenirim şahsen. Mesela mankenlik kanalları falan var. Siz bir taraflarınızı da yırtsanız bir program için adam sizi yok saymiş oluyor.
Sen yorum yapmiyosun, hakaret ediyorsun, sizinde mi canınız cekiyo ne ya?

Ne alaka şimdi ?
Kimse konu sahibine saldırmadı ayrıca .
Çevir kazı yanmasın 😒

Siz demediniz mi “oradaki kadınlar kaç kişiyle beraber oluyorlar kıskanıyorsunuzdur “ diye benim tepkim bu sözünüze .

Siz böyle bir söz söyleme hakkını nerden buluyorsunuz ?
Evet akşama ben de taze fasulye yapicam 😂
Gibi bişey olmuş 😂

Ne alaka şimdi ?
Kimse konu sahibine saldırmadı ayrıca .
Çevir kazı yanmasın 😒

Siz böyle bir söz söyleme hakkını nerden buluyorsunuz ?
Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.

Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.
Haaa şöyle siz kendi bilinç altınızı dökün , diğer üyelere çamur atmayın.

Ayrıca söylemeden de geçemeyeceğim .
Nesini kıskanıyorsunuz ?
Bir çoğu iki lafı bir araya getirip , cümle kuramıyor , eğitim deseniz yok, kendini geliştirme deseniz o da yok , oradan oraya savruluyorlar.
Buldukları partnerlerde üç aşağı beş yukarı kendi gibiler.
Nesini kıskanıyorsunuz merak ediyorum .

Son düzenleme:
Birçok kişiyle beraber olmak marifet gözüyle bakarsanız kıskanmanız gayet normal.

Herkesi kendin gibi sanmasan ne güzel olur.
Derdin genel olarak erkeklerin sana bakması ve sonrası cinsellik.
O kadınları bile kıskaniyorsan, durumun kötü cidden.

X