- 17 Aralık 2015
- 26.425
- 48.114
yok vakitsizlikten degıl, yaşanan olayları gördükçe ya benim cocugumunda başına gelirse diyip sabaha kadar uyumuyorumvakit kalmamıştır tabi ben de oğlumu uyutur öle izlerim akşam
haberleride izlemiyorum bu yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok vakitsizlikten degıl, yaşanan olayları gördükçe ya benim cocugumunda başına gelirse diyip sabaha kadar uyumuyorumvakit kalmamıştır tabi ben de oğlumu uyutur öle izlerim akşam
Çok güzel anlattin, hayran kaldık hepimizÇelişkili bir durum olduğunu anlatmaya çalışıyorum.bence cinayet de eğlence mevzusu yapılmamalı
Müge Anlı yı arada denk geldikçe izliyorum.Sen bunların programını izliyorsun 3 saat bayıla bayıla.madem bu kadar tepkili olduğun olayları izleme.
Sizin kocalar da aynı düşünüyor ama onu ne yapacağız.benim ne düşündüğüm önemli değiil.ahahaha seninde burda milletin dertleri okuyup da zevk aldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam hadi başka konuya .
Ablacım ne saçmalıyorsun Allah aşkına yaSizin kocalar da aynı düşünüyor ama onu ne yapacağız.benim ne düşündüğüm önemli değiil.
Zevk aldığımı mi söyledim. Sen biraz hadsiz misin acabaNeden izleyip zevk alan sensin ben değil.
Sakin ol pampa. Isteyen istedigini izler.O programlar benim de çok psikolojimi bozuyor.ben de kaç defa annemle teyzemle.kavga etmiştim bu yüzden.sırf bu programlar yüzünden evden kaçtım psikolojim altüst oldu.yıllarca psikolojik tedavi gördüm.gayet ciddiyim.böyle bilinçli, iyi niyetli, elit bir eş bulmuşsun saçma sapan bir program yüzünden adamcağızı uğraştırıyorsun.DNA testinden mi zevk alıyorsun Allah aşkına.milletin rezilliklerini izlemekten mi zevk alıyorsun? Milletin birbirinini nasıl aldatıp, şerefisizlik yaptığını, çoluğun çocuğun sefaletini izlemekten mi zevk alıyorsun ? Adama çok üzüldüm şu an bu tarz rezil programları izleyen bir eşi olduğu için. Keşke daha kaliteli zevkleri olan bir eşi olsaydı.bir de gelmiş burada destek bekliyorsunuz.
yok oda müge anlı gibi bir program ama müge anlı genelde ciddi haberlere konu olan şeyleri ele alıyorMüge Anlı'yı hepsinden ayrı tutarım. Önceden bende ön yargılıydım ama izleyince fikrim değişti.
Gün içinde çalışıyorum ilgimi çeken konu olursa netten izlerim arada.
Kadın zaten yarım asırlık gazeteci, üstüne bu programı yaptığı için hukuk okumuş diye duymuştum.
Sevgi izi denen projesi gerçekten çok takdir ettiğim bir fikirdi. Eminiyetin bile bir anlamda işi kolaylaştı o numalar sayesinde.
Faili meçhul bir dolu olay çözüldü, kaç canı yananın içine bir nebze su serpildi. Bu bir kamu hizmetiyle eşdeğerdir bence.
Polisten savcıdan daha iyi demiyorum tabi ki ama.
Polis araştırırken olay hakkında her fikri olana ulaşamıyor. Ama ekranda olay tartışıldığında bilgisi olanlar ortaya çıkabiliyor.
Hem Esra Erol izdivaç yapmıyor mu? Alanları bile farklı, niye mukayese ettiniz ki ikisini?
Yok ya AllahSizin kocalar da aynı düşünüyor ama onu ne yapacağız.benim ne düşündüğüm önemli değiil.
İlk mesajını yazarken annenin ve teyzeninde izlediğini yazmistin, namus abidesi diye yardirirken annenin teyzeninde göz önüne gitridin mi senBu olayları izleyip zevk alanlar namus abidesi kesilecek şimdi çelişkiye gel
Bazı programa katılanlar polis müge anliya çok dedi diye gelenler bile var. Hiç ummadığın insanlar görgü tanığı olabiliyor. O an yoldan geçiyor ,onmesiz gibi görünen birşey bile ip ucu olabiliyorMüge Anlı'yı hepsinden ayrı tutarım. Önceden bende ön yargılıydım ama izleyince fikrim değişti.
Gün içinde çalışıyorum ilgimi çeken konu olursa netten izlerim arada.
Kadın zaten yarım asırlık gazeteci, üstüne bu programı yaptığı için hukuk okumuş diye duymuştum.
Sevgi izi denen projesi gerçekten çok takdir ettiğim bir fikirdi. Eminiyetin bile bir anlamda işi kolaylaştı o numalar sayesinde.
Faili meçhul bir dolu olay çözüldü, kaç canı yananın içine bir nebze su serpildi. Bu bir kamu hizmetiyle eşdeğerdir bence.
Polisten savcıdan daha iyi demiyorum tabi ki ama.
Polis araştırırken olay hakkında her fikri olana ulaşamıyor. Ama ekranda olay tartışıldığında bilgisi olanlar ortaya çıkabiliyor.
Hem Esra Erol izdivaç yapmıyor mu? Alanları bile farklı, niye mukayese ettiniz ki ikisini?
Cinayeti eğlenceli olduğu için izlemiyoruz. Sürekleyici. Katil kim diye izliyoruz. Allah’a şükür işlenen cinayetlerden haz alacak kadar hasta ruhlu insanlar değiliz.Çelişkili bir durum olduğunu anlatmaya çalışıyorum.bence cinayet de eğlence mevzusu yapılmamalı
işte bende önceki yorumda bunu demek istedimYok ya Allah
İlk mesajını yazarken annenin ve teyzeninde izlediğini yazmistin, namus abidesi diye yardirirken annenin teyzeninde göz önüne gitridin mi sen
müge anlı gerçekten üzdüğü için izleyemiyorum ama esra erol en azından kafama takıp üzüleceğim bir yer değilCinayeti eğlenceli olduğu için izlemiyoruz. Sürekleyici. Katil kim diye izliyoruz. Allah’a şükür işlenen cinayetlerden haz alacak kadar hasta ruhlu insanlar değiliz.
Gene anlamadım.Bu olayları izleyip zevk alanlar namus abidesi kesilecek şimdi çelişkiye gel
Bu programlari seyredip evden kaçmış, bu programlar yüzünden senelerce psikolojik tedavi görmüş, herkesi kendi gibi bu programlara kafayı taktı saniyo heralde.Cinayeti eğlenceli olduğu için izlemiyoruz. Sürekleyici. Katil kim diye izliyoruz. Allah’a şükür işlenen cinayetlerden haz alacak kadar hasta ruhlu insanlar değiliz.
annesi ve teyzesi de izliyormuş ilk yorumda yazmışGene anlamadım.
Neyse…
Anlayanlar yazar.
Bı de şey dicem böyle roman var biliyor musun kitap hani sayfaları var bunlarında farklı konuları oluyor cinayet polisiye, aşk, dram vs. Onları okuyanlarda mi namus abidesi oluyorlar bı anlat hele nasil bişey bu namus abidesi. Böle heykel gibi i.p.ne gibi bişey miÇelişkili bir durum olduğunu anlatmaya çalışıyorum.bence cinayet de eğlence mevzusu yapılmamalı
bide biz ahlaksız olduk izlediğimiz için nasıl bir yarası varmış yaBu programlari seyredip evden kaçmış, bu programlar yüzünden senelerce psikolojik tedavi görmüş, herkesi kendi gibi bu programlara kafayı taktı saniyo heralde.