Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende beğeniyorum haceri.....çoğu zaten niyetini belli ediyor...birde benmi yanlış düşünüyorum ama mesela 30 yaşını geçmiş yada evlenmiş ayrılmış kişilerin çıkması bana normal geliyorda 20 yaşındaki gencecik bir insanın böyle programlara çıkıpta koca araması bana garip geliyor...
Canlı yayında mide bulandıran diyalog
burdan bir arkdaşımızın kuzeni boranın
dün yaptığı terbiyesizlik
ne olursa olsun canlı yayında çok ayıp
Canlı yayında mide bulandıran diyalog
burdan bir arkdaşımızın kuzeni boranın
dün yaptığı terbiyesizlik
ne olursa olsun canlı yayında çok ayıp
ayy kızlar bu neslişaha sinir oluyorum yaaa çok tuhaf biri hiç güven vermedi kimseye
Ben anlamadım okuma yazma bilmiyorum diyo msn adresi varmış
Bi de herkese mavi boncuk dağıtıyo galiba:96:
Bugün evlenmek isteyenlerden birinin karşısına şarkıcı Yusuf Güney'i getirdiler. Paravan açılınca kızın şaşırması gerekiyordu, daha doğrusu herkes şaırmasını bekliyordu ama tamamen tepkisiz kalıp üstüne bi de sizden hiç elektirik alamadım dedi kadın. Fiyasko oldu.
ay evt cok komikti,elektrik alamadim,saclarin diken diekn ben böyle saclilardan hoslanmam diyor.ama kadinin normal hali bu,zaten böyle haliyle tatli.esra onun yüzünden gülme krizi gecirdi.birgün öncede esranin esi aliyi azarlamis.ali abla diye seslenince ne ablasi,sen kendine bak saclarin agarmis falan demis.esra kendi söyledi.Bugün evlenmek isteyenlerden birinin karşısına şarkıcı Yusuf Güney'i getirdiler. Paravan açılınca kızın şaşırması gerekiyordu, daha doğrusu herkes şaırmasını bekliyordu ama tamamen tepkisiz kalıp üstüne bi de sizden hiç elektirik alamadım dedi kadın. Fiyasko oldu.
bugün söyle bir baktim tamda cüneytin olayina denk geldim...
o azeri kiz yanagimdan öptün askim dedin dedi
birsen mi birsel mi ne iste oda biraz konsunca hemen
tamam birlikte ne yaptigimizida söyleym bende dedi
yazik kadin bir tuhaf oldu hemen kübra uzatmayalim dedi
ya ne pislik adammis kadinlari resmen kullaniyor
zaten ben onu sevmiyordum kendini cok cok yakisikli birsey saniyor
İyi o zaman birlikte ne yaptığımızı da anlatalım burda ama ben anlatmam çünkü bu ikimiz arasında özel bi şey dedi..Ne ayıp ya..Nereye çekersen çek..