Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avusturya vatandası olmak ıcın oradan bır kızla evlenmıstı hatta oranın vatandası olmasına 1 ay kalmıstıkı karısını dovmus cok kötu ve hapıse gırdı sonra ordan atıldı bu kadar.fakat hep konusması bu sekılde kıbardır psıkolojık sorunları cok fazla aslında yıllarca anne baba ayrı cok sevgıyle buyuyen bır cocuk degıl.ınsallah dedıgı gıbı evlenır degısır eskı huyları gerıde kalır
cnm zaten hep konusması oyle saygılı konusur esprılıdır hatta kardesımle yazın bırbırıne gırmısler tekme tokat 2 gun sonra geldı hemen özur dıler sarılır gonul almayı bılır.ama eglence hayatı cok cok fazladır bırde motor almıs annesı fınk attı bu sene.dıger evlılıgındede cok sasırmıstım evlencek bır tıp degıldı cunkı hayatı hep kız bayılıyor onune gelene laf atmaya
bugün necati beyin olayı ne oldu bunlar gerçekmi ya bazen düşünmeden edemiyorum birde ne kadar övüyorlardı...geçenlerde aysel olayınada şaşırdım doğrusu..
ayselle öztürk vardıya ankaralı aşıklar..geçen canlı bağlantı yaptılar aysel öztürkle yaşamaya başlamış nikahsız kayınvalidesine çok ağır laflar etti şaşırdım acaba şakamı yapıyorlar diye sanırım doğruymuş..
Cüneyt ve Nalan'ın tanıtımı yayınlanırken arka planda da sorry, i love you nun soundtrack i çalıyordu
Üzüldüm biraz
ama cüneyt nalana bir şans verdi
ve nalan da güzel kadın allah var