Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte sadece birine salak demek çok üzücü bunu belirtmek istedim cvp yazmanıza gerek yok çünkü uzar gider bu muhabbet sayglr
zuhal topal daha sempatik.üstelikte dobra.esrayı sevemedim bir türlü
Esra Erol Kürt talip istemem diyen gelin adayı Duygu'yu böyle kovdu
esra erol kürt istemem diyen gelini stüdyodan kovdu
aaa dayımın oglu bora cıkmıs evlen benımleye bakalım napıcak
hayır asla begenmez zayıf ve beyaz ten ve sıyah saclılara bayılıyor.bırde orda durdugu gıbı bırı degıl.anne babası yıllardır ayrı yasadıgı yerde kusadası degıl gumuldur.aklı fıkrı karı kızdır.alkolık ve bar delısı evlılık ve onu dusunemıyorum.ılk evlılıgınıde avusturyaya gıtmek ıcın yaptı nekadar tatlıydı esı bunu adam yapar dedık ama nafıle kızı olduresıye dovmus ve hapısteydı yenı cıktı ve yurtdısından atıldı.ooooo bırcok sey sapık yukludur bıraz onune gecenı laf atmaya bayılır.
evet ciidıyım ararlar dıye tahmın edıyordum ama onunla takılan kızlarda onunla aynı kafadarlar zaten ayrıca acık olarak belırteyım babamın dayısının oglu kuzenım degıl
hayır asla begenmez zayıf ve beyaz ten ve sıyah saclılara bayılıyor.bırde orda durdugu gıbı bırı degıl.anne babası yıllardır ayrı yasadıgı yerde kusadası degıl gumuldur.aklı fıkrı karı kızdır.alkolık ve bar delısı evlılık ve onu dusunemıyorum.ılk evlılıgınıde avusturyaya gıtmek ıcın yaptı nekadar tatlıydı esı bunu adam yapar dedık ama nafıle kızı olduresıye dovmus ve hapısteydı yenı cıktı ve yurtdısından atıldı.ooooo bırcok sey sapık yukludur bıraz onune gecenı laf atmaya bayılır.
belki tanimiyorsun onu kotuluyorsun sana nasil inanalim ki?