sesini duyunca şAŞırdım bi an aday olarak gitti ama seyirci olarak geri döndü kurtuluş yok sanırım
E o zaman ne alaka gidiyo diye veda konusmalari yapmalar bilmem neler,
aday degilim seyirciyim artik desin olsun bitsin iyice sacmaladilar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sesini duyunca şAŞırdım bi an aday olarak gitti ama seyirci olarak geri döndü kurtuluş yok sanırım
ben de tam bunu düşünüyordumdün yildirima veda etmediler mi ?
E bugun hala burda...
reyting icin iste kandiriyolar heralda insanlari...
E o zaman ne alaka gidiyo diye veda konusmalari yapmalar bilmem neler,
aday degilim seyirciyim artik desin olsun bitsin iyice sacmaladilar..
ben de tam bunu düşünüyordum
yıldırım şimdilik tatile gidicem sezonbaşında gene burdayım diyor
esra ısrarla aa sen burda mısın evet yıldırım abi gidecek bidaha gelmeyecek diye polimlere giriyor
anlamadım ben bu işi vesselam
dünkü tatava boşunaydı
Ayla denen kizin bu kadar alık birsey oldugunu bilmiyordum. Gecen gunku bolumde pek de akilli birsey olmadigini anlamistim, ama bu kadarini beklemiyordum. Pes diyorum. :)
esra erol foxta mı ee o zaman su gibi nolacak..bence esra erol foxa geçerse düşüş yaşar gerçi atvde de aynı durumu yaşıyodu ama
​Evet fox geçmiş bende az önce okudum.Su gibiyi yayından kaldırırlar o zaman bir kanalda 2 evlilik programı olmaz.
belliydi zaten su gibi ekibi son programı epey bi kutlamalı yapmışlardı ama biz daha senelerce buradayız demeleri gerçekten komik ve bi o kadarda inandırıcıydı bu da milletçe ne kadar tvye ve tvdekilere bağlanıp inandığımızı ortaya koyuyor.. misal ben daha bi yüzyıl gider sanıyordum su gibi esranın tutacağını pek sanmıyorum foxda
Kanalın değişmesi fark etmez ki.
Kadın ilk 10a giriyor reytinglerde çoğunlukla, izletiyor kendini hep.
Flash tvdeyken de böyleydi, star tvdeyken de ...
Atvye geçti yine aynı şekilde ünü devam etti katlana katlana...
Şimdi de değişen bir şey olmayacaktır.