Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
programa katılan erkekler hep görüğü güzellik karşısında büyülenmek istiyo ama yok öyle bişey:)
tugrulda düşünceleri güzel ama yaptıklarıyla bağdaşmıyor
bi de bi kaç ay önce programı canlı izleme şansım oldu:)
esra hanım tv de göründüğü kadar sıcak değildi gelen seyircinin yüzüne bile bakmaya tenezzül etmedi:)
ama orda cok eğlendim gelen seyirci sürekli komik yorumlar yapıyodu :)
doğukan,ayaz,tuğrul ve diğerleri kimseyi beğenemiyorlar
dışarda o kadar talip bulabilecekler sanki
ebru ve murat ayıp etmişler orda tanış düğünü dışarda yap saygısızlık resmen...
doğukan,ayaz,tuğrul ve diğerleri kimseyi beğenemiyorlar
dışarda o kadar talip bulabilecekler sanki
ebru ve murat ayıp etmişler orda tanış düğünü dışarda yap saygısızlık resmen...
Sadik flash tvde taliplerini aramaya cikmis,istemiyorsan istemiyorum de boyle kacmak niye,
hatta esrada bir yasemin vardiya boyle nazik konusan o sadiga talip olmus olumsuz olmus galiba gorusme,
sonra sadik geri cagirmis yasemini bakalim ne olacak izliyorum suan
sadiga yakistiramadim ne kadar efendi cocuk diyordum..
Yuh ya ne erkekmiş ama kız için iyi oldu yol yakınken ne olduğunu öğrenmiş oldu oh beyefendinin evi de yenilendi
Ev yapilmis mi ?
Biraz baktim tv arsivinden..bi efendi diyorlar sadigi cok begeniyorlar nanelerinden haberleri yok galiba
ama sadigin skntili oldugu belli surekli durgun felan heralde basinin agriyacagini anladi..
bakalim yasemini geri cagirdi gelecekmi yasemin evlenecem onunla servetimi onune serecem dedi
Servetimi varmış
Ben yapıldığını düşünüyorum mimar gelmişti bu zamana kadar yapılmıştır:44: çünkü o program kasımda olmuş yanlış hatırlamıyosam sadık bi aydır falan kayıp sanırım:44:
Bakalim cikacak birazdan esnafa filanda sormuslar heralde sadigi :26:
dun izledim biraz flash tvde aklina takilan seyler oldugu belliydi
bugunde baktim yoktu sanki..
yasemini geri cagirmisti ama belki gondermislerdir programdan durumu ogrendilerse :26:
Bakalım izleyelim:26:
O kanalın aslında göndermesi lazım sadığı