- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
Komik bi program ama gulmek icin birebir
Flashtaki mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik bi program ama gulmek icin birebir
Flashtaki mi
Evet dun izledim bayagi guldum esimede izlettim
dün esraya kısa bi süre baktım da ismini unuttum kilolu bi kız vardı yabancı
nişandan dönmüşlerdi galiba bugün nişanlısıyla ilgili bişiler açıklayacaklardı
noldu o iş :26:
Sadik flash tvde taliplerini aramaya cikmis,istemiyorsan istemiyorum de boyle kacmak niye,
hatta esrada bir yasemin vardiya boyle nazik konusan o sadiga talip olmus olumsuz olmus galiba gorusme,
sonra sadik geri cagirmis yasemini bakalim ne olacak izliyorum suan
sadiga yakistiramadim ne kadar efendi cocuk diyordum..
Ben hiç izlemedim onu kim sunuyo
kızlar bugün altyazı geçiyordu aylardır programda olmayan adnan ın şok evlilik kararı diye.adnan şu kel olup çok konuşandı değilmi.izleyeniniz varmı?kimle evleniyormuş yoksa eski eşiylemi bir ara öyle birşeyler olmuştu
Yok canim eski esiyle degil adini unuttum simdi baska bir bayandi..haftaya persembe nikah kiyacaklar esrada
esra erolun yaptığı çok yanlıştı!..
adam edebiyle açıklama yapıyor yalancılıkla suçluyor adamı çok bilmiş tavırları yerle bir oldu bir anda
konuyu bilmiyorum ama artık izlemek gelmiyor içimden
dediğiniz gibi esra erolun bilmiş konuşmaları beni sıkıyor,
kimseye fırsat vermiyor hep kendisi konuşuyor
Programa bağlanan ve isminin Caner olduğunu söyleyen kişi evlenmek istediğini söyledikten sonra Gezi Parkını gündeme getirdi.
Caner bey, "Öncelikle doğayı ve insanları çok seviyorum. Bu yüzden de yedi günden beri Taksim Gezi Parkındayım. Gece gündüz orda yatıyorum. Birkaç gayrimenkulum var bunlardan biri gezi parkındaki çadırım.En çok onu seviyorum. Her insanın sevgiye ve şefkate ihtiyacı vardır. Gezi Parkındaki İnsanlarında Devletin şeffkatine ve sevgisine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum."Ben Her eylemde her bayramda 19 Mayıslarda 29 Ekimlerde 23 Nisanlarda Meydanlardayım. En Ufak bir hak arayışında sokaklardayım." dedi.
bunu duyan erol ne yapacağını şaşırdı saçmalamaya başladı kısaca böyle canım :))
hahhahaha
tühhh kaçırmışım görmek isterdim
görende yıldırım bey öldü zannedecek
bi uğurlamalar bi ağıtlar gözyaşları...