- 26 Şubat 2010
- 5.462
- 8
kizlar ilahe vardiya hani azeri yeni nisanlandi nurgul yesilcay'in oglunun bakicisiymis :26:
ee olabilir nolcak ... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ilahe vardiya hani azeri yeni nisanlandi nurgul yesilcay'in oglunun bakicisiymis :26:
ee olabilir nolcak ... :)
bisey olmayacak sasirdim sadece mutsuz gibiydi calistigi yerden
kızlar filiz hanımın soyadını bilen var mı ?
filiz yılmaz hatta facede bnm arkadaşımdı dondurdu hesabını.programada gelemio zaten.ışın yüzünden
bende programa bakıyorum ama bayadır göremedim neden ışın yüzünden gelemiyorki:26:
filizi çileden çıkarıyor çünkü.filiz ne derse polemik yaratıyor
o kadının çok kötü ve kıskanç olduğunu düşünüyorum.Filizide kıskanıyordur ondan saldırıyodur kesin
o kadının çok kötü ve kıskanç olduğunu düşünüyorum.Filizide kıskanıyordur ondan saldırıyodur kesin
bu cüneyt bey hala evlenememiş
şaka bir yana adamın amacı başka bence ve sadece reyting için tutuluyor programda
üstelik esraya da gııcık oluyorum ilk çıktığı zamanlar severdim mütevazi saygılıydı para insanı nasıl da değiştiriyor kendini bi halt sanmaya başladı önüne geleni azarlıyor,otelde onun bunun kavgası anlatılıyor ekranda oda karışmıyor artık ne de olsa reyting gerçi izliyormuyum geçen kavga denk geldi baktım yarım saat,birda para için ekranda da doğurmazzsa şaşmam o bebeğe yazık değilmi iki büklüm oturuyor minicik elbise giyiyor kendini ne sanıyorsa popo iyice elbiseyi kaldırıyor biraz dikkat eder insan amann şımardı iyice
Kızlar şikayet edemez miyiz kalksın artık bu seviyesiz programlar yaa bu ne saçmalık ne şımarıklıktır iyice
yazık o kandırılan insanlara yaa haftada 20-30000 civarı para aldığını duydum
oturduğu yerden saçmalayan insanlara bu kadar
emeğiyle günde 10-12 saat çalışan insanlara da 796,50 tl... vay bee yazık şu ülkemdeki ezilen kesime...