- 15 Ocak 2009
- 5.653
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp gözlerinin figuranııı şimdi adam oldu da ekranda ahkam kesiyor bilmişlik taslıyorrr nefret ediyorum bu esradan
kalp gözlerinin figuranııı şimdi adam oldu da ekranda ahkam kesiyor bilmişlik taslıyorrr nefret ediyorum bu esradan
kim o kiz kalp gozunde oynayanlar?
esraa istanbula taşındığında kalp gözü diye program vardı oralarda oynuyordu tabii kocasını bulana kadar link bulursam atarım
esrayi bende sevmiyorum sevmemek degilde yani nötrüm
izlemiyorum programini söyle denk gelirsemde zaten tam olayin üstüne geliyorum..
ama kalp gözü konusunda bisy diyemem,cünkü suanda bircok ünkü bu tür yerlerden geliyor
kücümsememek gerekiyor..bkm den sahin de stv de sirlar dünyasinda oynardi ee illaki bir yerden kesfedilecekler..
yine bkm den metin oda kalp gözündeydi..yani orasida kötü diye düsünülmemeli sonucta yillarin
iyi oyunculari simdi oralarda oynuyor ne yapacan ekmek parasi iste
Kalp gözü ne bilmiyorum hiç izlemedim ama yorumlara bakılacak olursa oldukça küçümsencek bi şey heralde:44:Neyse ne insanlar basamak olarak kullanmış olabilirler kolaymı öyle pat diye bi yerlere gelmek
kalp gözü kanal 7 de çıkıyordu ibretlik birşeyler tarzında.hemen hemen bütün oyuncular çıkmıştır orada.küçümsenecek bişey değil bence.kanal 7 de olduğu için küçümsüyorlar.kanal d de veya atvde olsa eminim küçümsenmez
esra erol doğumda kızlar şuan sezaryan oluyomuş
Şu an mı? Tvde mi gösterdiler? Yoksa bir tanıdığın mı Esra Erol?