- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Ooooo bende diyorum nasıl oluyor hepsi mühendis, hepsi öğretmen ama her gün, hatta bazıları 4 yıldır orada.Loca'da olan hepsinin bir ajansa kayıtlı olduğunu biliyor muydunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo bende diyorum nasıl oluyor hepsi mühendis, hepsi öğretmen ama her gün, hatta bazıları 4 yıldır orada.Loca'da olan hepsinin bir ajansa kayıtlı olduğunu biliyor muydunuz ?
duymustum.Loca'da olan hepsinin bir ajansa kayıtlı olduğunu biliyor muydunuz ?
Peki bilmem kaçıncı nikah demeleri de mi senaryo?Yıllardır süren programda LOCA'dan hiç bir talibin evlenmediğini biliyor muydunuz ?
Peki bilmem kaçıncı nikah demeleri de mi senaryo?
Program başına locada oturanların para aldığını biliyor muydunuz ?
biri vardi ama ismini hatirlayamiyorum, habelere bile cikmislardi cocuklari olmustu guya , bebegi bile gostermislerdibugüne kadar locada oturup evlenen bir çift ismi verebilirler mi ? HAYIR
Bende inanıyorum ama ne bileyim birde oraya nikah memuru falan çıkıyor ya, gerçekten çok şaşırtıcıbugüne kadar locada oturup evlenen bir çift ismi verebilirler mi ? HAYIR
bugüne kadar locada oturup evlenen bir çift ismi verebilirler mi ? HAYIR
biri vardi ama ismini hatirlayamiyorum, habelere bile cikmislardi cocuklari olmustu guya , bebegi bile gostermislerdi
Bende inanıyorum ama ne bileyim birde oraya nikah memuru falan çıkıyor ya, gerçekten çok şaşırtıcı
Tek tek atıyor ya çok heyecanlı . Bir tek fonda o ekşın müziği eksik . Teknik ekibe duydurulurKazen çok daha bomba şeyler biliyor bence
Alıştıra alıştıra söyluyor...:)))
Kazen çok daha bomba şeyler biliyor bence
Alıştıra alıştıra söyluyor...:)))