- 12 Temmuz 2006
- 55.517
- 212.825
- 52
Mı acaba?Ben çok haksız yere banlaniyorum. Bundan sonra not alacam banim açılınca sorucam. Herşeye ban olmaz ki a diyoz ban b diyoz ban
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mı acaba?Ben çok haksız yere banlaniyorum. Bundan sonra not alacam banim açılınca sorucam. Herşeye ban olmaz ki a diyoz ban b diyoz ban
Bu programların evet hepsi birbirinden rezil.ama ben yine de bu kısmetse oluru izliyorum arada.çünkü başka izlenecek birsey göremiyorum kanalda.canım sıkılıyor.sabah muge anlı öğlen de kısmetse olur.ama arada.hic izlemem diyemem.Ya konuyu açma tarzını hiç hoş bulmadım bende, böle kuyruk acısı gibimi diyim ne diyim bi değişik.
Yav he he kimse izlemiyo
Anasını satıyım bu konuyu başkası açsa bıdı bıdı öterler yok bu bdv konusumu, yok bizene, yok kibledim, yok konunu kapattrcam... :)))
Ya valla biri bana bu adamların işyerlerinden nasıl izin aldığını söyleşin,hele ki kamu personeli sıfatıyla çıkanlar var ,hangi kamu acep?aslansın .....
bende izliyorum işim icabı ama kaldıramıyorum artık ...
Bi kazen değilsin haddini bil uzatma işte
Valla kardeşim isteyen istediğini izler, kimseyide zerre ilgilendirmez.Bu programların evet hepsi birbirinden rezil.ama ben yine de bu kısmetse oluru izliyorum arada.çünkü başka izlenecek birsey göremiyorum kanalda.canım sıkılıyor.sabah muge anlı öğlen de kısmetse olur.ama arada.hic izlemem diyemem.
Asıl konuya gelecek olursam,bende anlamadım bu konu neden açıldı? izdivaç programlarının rezillik anketi?? hiç başka dert mi yok nedir yani amaç burda.bu kadar büyük bi platforma yakışmadı bence
en güzeli tv den kurtul çünkü reklamlar bile içler acısı yaratıcılık sıfır bir şaklaban çıkar iki ağız büker bir göz kırpar işte düşünemeyen kitleye hitap bazen denk geliyorum inanamıyorumBu programların evet hepsi birbirinden rezil.ama ben yine de bu kısmetse oluru izliyorum arada.çünkü başka izlenecek birsey göremiyorum kanalda.canım sıkılıyor.sabah muge anlı öğlen de kısmetse olur.ama arada.hic izlemem diyemem.
Asıl konuya gelecek olursam,bende anlamadım bu konu neden açıldı? izdivaç programlarının rezillik anketi?? hiç başka dert mi yok nedir yani amaç burda.bu kadar büyük bi platforma yakışmadı bence
Katılıyorum.Ama dur şimdi ıyyyyy bunu izleyenin aklından şüphe ederim mesajları yığılır burayaValla kardeşim isteyen istediğini izler, kimseyide zerre ilgilendirmez.
Valla bir ev hanımı olarak tv den kurtulmam imkansız hayatım :)en güzeli tv den kurtul çünkü reklamlar bile içler acısı yaratıcılık sıfır bir şaklaban çıkar iki ağız büker bir göz kırpar işte düşünemeyen kitleye hitap bazen denk geliyorum inanamıyorum