Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte 1 dakikasını bile izleyemem tahammül edemem diyorsunuz ya,bunu diyebilmeniz için o programı izlemiş olmanız gerekir ki eleştirebilesiniz,iyi yada kötü olduğuna kanaat getirip yorum yapabildiğinize göre demekki siz de izlemişsiniz,bunda ayıp bir şey yokki.Herkes izliyor sanki izlemeyen var mı deniliyor ya ben ona sasıyorum işte.inanin 1 dk sini bile izleyemem nasıl tahammül ediliyor anlayamıyorum .iğrenç buluyorum oradaki insanlara da aciyorum sunucuları dahil.zavallilar ya nasıl bir durumun icindeler farkında değiller
Tabi bildirim gelsinde hepimiz destek olalım, verelim veriştirelim falan, ya şu konuyu başkası açsa demedğiniz bırakmazsınız, cidden forumda seviye aşağıda baya...Yorum yapacaksın mecbursun :) bildirime karşılık vereceksin
Samimiyetine güvendiğim için seni alıntıladım Kahve, yazacaklarımı anlatabileceğim için.Kimse kusura bakmasinda izliyosunuz yani bal gibi. .
Aman Aman cool takılan cool yaşayan bi insanın bu sitede bile işi olmaması lazım da neyse. .
Vay be fakirliğin gözü kör olsun,kesin kablolu yayınlar bunlar,bizde hala fakir kanallara bakalım.Trt belgesele talim edelim.Halbuki ne severim korku gerilim.IDX benim de favori kanallarımdan,ama ailem bana bu kanalı izlediğim için,potansiyel katil gözüyle bakmaya başladı.korkuyorlar benden
Samimiyetine güvendiğim için seni alıntıladım Kahve, yazacaklarımı anlatabileceğim için.
Ben seyretmiyorum, ayda yılda kayınpeder veya benim annem yatılı gelirse onlar arzu ediyor diye açarlar bakarlar, bende mutfakta takılırım, cool değilim, sıradan ev kadınıyım, birşey katmadığını düşündüğüm için seyretmiyorum o kadar.
Seyretmiyorlarsa coollarsa bu site de işi olmaz lafıysa herkes adına dokundu bana, burası en azından gerçek bir platform, kurgu yok, kurgulayanlar olursa da sitede yeri yok, şu site sayesinde kaç kadın tüp bebekle ilgili bilgilere ulaştı, kaç kadın yasal haklarını öğrendi, kaç kadın çevresinde ağlayacak omuz bulamayınca burada ağlayıp deşarj oldu? Kaç kadın hangi durumda ne yapması gerektiğini öğrendi?
Hepimizin buradan aldığı çok şey var, programlarında böyle olması gerekirdi, benim kendi şahsıma tv programlarına eleştirim bu yönde.
Burada bdvde yazan kadınlar en azından gerçek, arada çıkan 3-5 fake üyelik dışında maddiyat uğruna kurgu yapmıyorlar.
Ben gerçekten bu popüler konunun açılma gereği ne onu anlamadim. RTÜK koltuğu devrettide o yüzden mi anket açıldı ?
Bu kadar arz olduğuna göre talep yoğun demekkatılanların hepsi bir ajansa kayıtlı.... Hadi velev ki evlenecekler evlenme kararı alanlar neden defolup gitmiyor ? 3 gün sonra bir sorun patlıyor.... hepsi senaryo....
Bu arada sen izliyor musun diye sorarsanız ? Evet KK gereği tüm TV programlarınız izliyoruz....
Bunu ben bilemem, konuyu Kazen açtı, bende kendi adıma tek bir program değil tvlerde yer alan ve uygun bulmadığım programlar adına genel bir eleştiri yaptım.Ben gerçekten bu popüler konunun açılma gereği ne onu anlamadim. RTÜK koltuğu devrettide o yüzden mi anket açıldı ?
Vay be fakirliğin gözü kör olsun,kesin kablolu yayınlar bunlar,bizde hala fakir kanallara bakalım.Trt belgesele talim edelim.Halbuki ne severim korku gerilim.
Bu eleştirinizi de Kazen'e yaparsınız.Mune normal bi üye böle bi başlıkla böle bi konu açsa çoktan banı yiyip konusu kapatılmıştı. Adaletli bi forum değilmi burası? Kazenin bi ayrıcalığı olamaz bence. Konuyu kapatmalısınız. Amacının çok dışında bence bu konu.