öğleden sonra kanallarda hiç bişey yok, hepsinde bu evlilik programları insanları izlemek zorunda bırakıyolar. sabahları en azından doktorlar falan faydalı şeyler çıkıyo. esra erolu izliyorum, kendisini beğenirdim diğerlerine göre daha gerçekçiydi benim için. ama 2 sezondur oda bozdu, reyting yarışında geri kalmamak için. gerçekten evelnmeye gelen kısa sürede evlenip gidiyo zaten, kameralara oynamıyo kavga etmiyo.
sosyal mesyanın yaygınlaşması ünlü olma heveslilerinin işine yaradı. hepsi reklam yapma peşinde ayakkabım ordan, elbisem burdan. kimbilir kaç para alıyolar. eskiden bu kadar yoktu. bide fanları var bi sürü instagramda engelle engelle bitmiyolar, ben bunlarında parayla tutulduğunu düşünüyorum.
kayınvalidemin 24 saati bu saçmalıkları izlemekle geçiyo. ona gittiğim zaman seda sayanıda izlemek zorunda kalıyorum. izleme sunları çok kalitesiz, seviyesiz insanlarla dalga geçiyolar diyorum. yayınlamasınlar bende izlemiyim diyo. bağımlı kadın ya her kanaldakini izliyo. bunların amacını insanların beynini uyuşturmak, düşünmelerini engellemek. ve malesef kayınvalidem üzerinde çok etkili, bi çok insandada öyle tabi.