- 3 Nisan 2014
- 36.008
- 146.552
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nolurusun şaka deFlash tv de "Ne Çıkarsa Bahtına" videosunu gördüm geçen gün, ondan daha rezil olamaz hiçbiri sanırım, kadın damat adayını arayıp ben olmazsam beni beğenmezsem kızım var, onla olur demiş
aynen aynen. o programi kast ettim zaten. resmen kadınların aşağılandigi bi program. üstelik ahlaki yapimiza ters
Flash tv de "Ne Çıkarsa Bahtına" videosunu gördüm geçen gün, ondan daha rezil olamaz hiçbiri sanırım, kadın damat adayını arayıp ben olmazsam beni beğenmezsem kızım var, onla olur demiş
Sayenizde reytingleri artacak meraklandirip izlememizi saglamayinAllah aşkına ATV'yi açın da bir rezaleti izleyin.....
Açtım açtımAllah aşkına ATV'yi açın da bir rezaleti izleyin.....
Demek isterdim ama buz gibi gerçek video, Youtube kurbanıyımnolurusun şaka de
Lifetime'ı da öneririm, TLC tarzı bir kanaldır, yerli programlardan da 2 programı tek geçerim, biri yıllardır istikrarla devam eden "Ömür Dediğin" biri de tarzı, çekim kalitesiyle bravo istenince yapılabiliyormuş denen "Yoldan Çık"Hangi program acaba.
Müthişler hepside ..
Allah aşkına ATV'yi açın da bir rezaleti izleyin.....
Ömür Dediğin bayılıyorum.Lifetime'ı da öneririm, TLC tarzı bir kanaldır, yerli programlardan da 2 programı tek geçerim, biri yıllardır istikrarla devam eden "Ömür Dediğin" biri de tarzı, çekim kalitesiyle bravo istenince yapılabiliyormuş denen "Yoldan Çık"
Rica ederim :)Bunu bile bilmiyorum merak ettim bir ara bakayım tşkler..