Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8000 BEN DEVAM EDERİM ALLAH RAZI OLSUN @MssPABen de 2.000 alıyorum Rabbim güzel yavrusuna şifa versin inşaAllah
Kalan 8.000
Yaaaa kalbi güzel ablam sende çok SeviliyorsunCanlarımmmmm sizlerden de ALLAH razı olsun dualarda buluşturuyorsunuz bizleri ne güzel şükürler olsun ki birilerine manevi destek olmak için uğraşıyoruz
MssPARE Lna16 Tiniminimavihanim @PiXiEE seviliyorsunuz
Senden de Allah razı olsun paremmm aminnn çokçaokumamız bitti kızlar her birinizin yüreğine gönlüne diline sağlık rabbim dualarımızı kabul etsin ve bebeğimize inşallah şifalar versin hiç bir sorun kalmadan anne babasına bağışlasın evlerine sağlıkla huzurla gitsinler inşallah
hepinizden ALLAH razı olsun olsun sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda versin inşallah ❤
Inşallah bebegindeki sorun şifa olur ve sağlıkla büyür canım rabbim yanınızda olsun ❤8000 BEN DEVAM EDERİM ALLAH RAZI OLSUN @MssPA
Oyyy benim tatlis hemsom severim seniYetişemedim ama dua ederim rabbim şifa versin inşallah hayırlısıyla eve çıkmasını nasip etsin rabbim
Amin kuzum hepimizden razı olsun güzel lenam❤❤Senden de Allah razı olsun paremmm aminnn çokça
Amin kuzum hepimizden razı olsun güzel lenam❤❤
Senin adın geçince buralarda bir çiçekler açıyor sormaaa ablaam Sende çok seviliyorsun ÇookCanlarımmmmm sizlerden de ALLAH razı olsun dualarda buluşturuyorsunuz bizleri ne güzel şükürler olsun ki birilerine manevi destek olmak için uğraşıyoruz
MssPARE Lna16 Tiniminimavihanim @PiXiEE seviliyorsunuz