Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolasin snowum güzel kalplim❤3000 aldım
KALAN 16.000
500 aldım kalan 15.000500 aldim kalan 15.500
Snowcum bir etiket daha yapalım ve dualarımızı bitirelim3000 aldım
KALAN 16.000
1000 aldım kalan 13.000 Rabbim şifa versin inşallahSnowcum bir etiket daha yapalım ve dualarımızı bitirelim
Lna16 kuzum az kaldı zikrimiz bi etiket daha yapalım mı yarim kalmasın
Kimseyi de rahatsız etmek istemiyorum ama arkadaşa destek olmak ve duamızı bitirmek istiyorum kızlar hakkınızı helal edin kusura bakmayın bir tur daha dönelim ve inşallah duamız bitsin ve rabbim kabul etsin
kalan sayı 14.000
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
ShiningLife
M Mavi Menekse
Cookiie
ezgiisel
RedGirl
Aktif Lora
DantelKiz
@Mavihali
Minnosprenses
R rana20
@Mabellee
PiXiEE
OraEtLabora
Nevreste
@tiniminihaniim
@Btlaydnz23
@Saliha40
IcimdekiSonsuzDeniz
Butimar-
asi_melek
bir mucizee
The
Rprnn
Cemoos
papatyalikizz
Lna16
MssPARE
G Gunelhuseyn
Allah razı olsun hemsom ❤1000 aldım kalan 13.000 Rabbim şifa versin inşallah
Ya penyecim senin ne güzel bir kalbin var ya hızır gibisin3.000 aldım
KALAN 10.000
Ne yaptım ki canım benim asıl sizlerden Allah razı olsunAllah razı olsun hemsom ❤
Inan cekiniyorum etiket yaparken acaba rahatsız ediyormuyum diyeNe yaptım ki canım benim asıl sizlerden Allah razı olsun
Canlarımmmmm sizlerden de ALLAH razı olsun dualarda buluşturuyorsunuz bizleri ne güzel şükürler olsun ki birilerine manevi destek olmak için uğraşıyoruzYa penyecim sen ne güzel bir kalbin var ya hızır gibisin
Amin canım benim cümleyle beraberInan cekiniyorum etiket yaparken acaba rahatsız ediyormuyum diye
Yardım istenince geri çevirmekte olmuyor kalbim acıyor duaya hepimizin ihtiyacı var acil durum olunca ALLAH razı olsun her an etiketime karşılık veriyorsun hemsom seninde gönlünde ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda versin inşallah
Canım benim saolasin etiket yapınca ablanı ve seni arıyor gözlerim bakıyorum ki hemen hızır gibi gelmişinCanlarımmmmm sizlerden de ALLAH razı olsun dualarda buluşturuyorsunuz bizleri ne güzel şükürler olsun ki birilerine manevi destek olmak için uğraşıyoruz
MssPARE Lna16 Tiniminimavihanim PiXiEE seviliyorsunuz
Aynen hemsom iş oluyor müsait olunmuyor etiketime hemen dönen hiç ama hiç yalnız bırakmayan güzel kalpli canlar var❤❤Amin canım benim cümleyle beraber
elimden geleni yaparım sayenizde biz de taşın altına elimizi koyuyoruz maneviyatimiz güçleniyor. Yoksa haberimiz olmaz ki. Etiket yapmanızda sıkıntı yok bence işi olan dönemez olmayan döner. Öbür türlü nasil bileceksiniz ki bazen yoğunluktan benim de donemedigim oluyor ama başka arkadaşlar yetişiyor bence güzel bir şey bu