• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra arkadaşımızım bebegi icin ya şafi okuyalim kizlar

Ne yaptım ki canım benim asıl sizlerden Allah razı olsun❤️
Inan cekiniyorum etiket yaparken acaba rahatsız ediyormuyum diye
Yardım istenince geri çevirmekte olmuyor kalbim acıyor duaya hepimizin ihtiyacı var acil durum olunca ALLAH razı olsun her an etiketime karşılık veriyorsun hemsom seninde gönlünde ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda versin inşallah 💚💚🤲🥰😇💕

Inan cekiniyorum etiket yaparken acaba rahatsız ediyormuyum diye
Yardım istenince geri çevirmekte olmuyor kalbim acıyor duaya hepimizin ihtiyacı var acil durum olunca ALLAH razı olsun her an etiketime karşılık veriyorsun hemsom seninde gönlünde ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda versin inşallah 💚💚🤲🥰😇💕
Amin canım benim🤲 cümleyle beraber 🤲
elimden geleni yaparım sayenizde biz de taşın altına elimizi koyuyoruz maneviyatimiz güçleniyor. Yoksa haberimiz olmaz ki. Etiket yapmanızda sıkıntı yok bence işi olan dönemez olmayan döner. Öbür türlü nasil bileceksiniz ki❤️ bazen yoğunluktan benim de donemedigim oluyor ama başka arkadaşlar yetişiyor bence güzel bir şey bu 😊🌺

Canlarımmmmm sizlerden de ALLAH razı olsun dualarda buluşturuyorsunuz bizleri:KK60: ne güzel şükürler olsun ki birilerine manevi destek olmak için uğraşıyoruz
MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim PiXiEE PiXiEE seviliyorsunuz :KK200:
Canım benim saolasin etiket yapınca ablanı ve seni arıyor gözlerim bakıyorum ki hemen hızır gibi gelmişin
Aynen sende öylesin ❤❤dua arkadaşım benim bitanesin
Allah razı olsun 💚🌹

Amin canım benim🤲 cümleyle beraber 🤲
elimden geleni yaparım sayenizde biz de taşın altına elimizi koyuyoruz maneviyatimiz güçleniyor. Yoksa haberimiz olmaz ki. Etiket yapmanızda sıkıntı yok bence işi olan dönemez olmayan döner. Öbür türlü nasil bileceksiniz ki❤️ bazen yoğunluktan benim de donemedigim oluyor ama başka arkadaşlar yetişiyor bence güzel bir şey bu 😊🌺
Aynen hemsom iş oluyor müsait olunmuyor etiketime hemen dönen hiç ama hiç yalnız bırakmayan güzel kalpli canlar var❤❤🧿
Senden ve bütün amin diyen okuyan zikir eden herkesten rabbim razi olsun 💚🥰

Back