Tüp Bebek Merkezleri esogü üreme merkezi

sevcan9389

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
18
7
merhaba; eskişehir osmangazi üniversitesin prof. dr. hikmet hassa üreme sağlığı merkezine giden var mı? gittiyseniz memnun kaldınız mı? birde ücret ödeniyor mu ödeniyora ne kadara mal oluyor bilenler yardımcı olabilir mi?

esimle bugun ilk kez böyle hiç çocugumuz olmadı bır arkadasım burayı önerdi gittik.

Son düzenleme:
merhaba hic yazan olmamis. Ben de esoguyu dusunuyorum ama bilgisi olan var mi

canım ben devam ediyorum memnunum ve ilgileniyorlar gittigime hiç pişman olmadım şimdiye kadar . iyiki devlet hastanelerinde vakit harcamamışım direk buraya başlamışım. mesela doktora ne sorarsam skılmadan cevap veriyor sagolsun. ozelde de çok yüklü oluyor maddi acıdan o yuzden burayı tercih ettim ve tüp bebek tutma oranı oladukça yüksek.

canım birde sunu belirteyim ilk gün gittiğimde kararsız kalmıştım ama devam ettikçe ne kadar ilgili olduklarını gördüm . tek eksi yönü bazen kalabalık olabiliyor ve testler aynı gün çıkmayabiliyor. ama kalabalık oldugu günlerdede sorularına cevap alabiliyorsun.

canım birde sunu belirteyim ilk gün gittiğimde kararsız kalmıştım ama devam ettikçe ne kadar ilgili olduklarını gördüm . tek eksi yönü bazen kalabalık olabiliyor ve testler aynı gün çıkmayabiliyor. ama kalabalık oldugu günlerdede sorularına cevap alabiliyorsun.
Cevap için teşekkür ederim. Başar hoca mı takip ediyor sizi. Ben de öbür ay adet olunca başlayacağım kısmetse

Merhabalar 1 sene boyunca esoguye gittim ve hic bir sonuc alamadim ne guzel sizin cok guzel gidiyormus dilerimm guzel haberler alirsiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin simdi acibadem e basladim

X