• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esogü üreme merkezi

Canım daha ömce konuşmuştuk senle.şehir dışında oturuyordun.ben şey duydum aklıma sen geldin.afyonda fatih öğünç biyer açmış çok başarılı bir doktor onu denemeni tavsiye ederimistanbul acıbademden geldi.eskişehirde olsaydı giderdim.çok dazla gelgit yaptıracağını sanmıyorum.esogüdense orayı tercih etmelisin bence esogü insanı çok yoruyor doğrudüzgün açıklama yok.
Merhaba canım, Fatih öğüç acıbadem deki ekibin başında şef gibi bişey di haftada bir gelip özellikle ona muayene olmak isteyenleri muayeneye alıyordu. Tüp için gelenleri başka bir doktor bakıyordu. Afyon da da öyle mi acaba?
Eogü ye geçen başka sebepten gittiğimizde sordum. 800 tl ücreti var ilaçları da %20 devlet karşılıyor dendi. Rabbim inşallah kendiliğinden verir tez zamanda..lakin rızkımızıda aramak gerek :)
Bu arada senin transfer oldu mu?

Merhaba canım, Fatih öğüç acıbadem deki ekibin başında şef gibi bişey di haftada bir gelip özellikle ona muayene olmak isteyenleri muayeneye alıyordu. Tüp için gelenleri başka bir doktor bakıyordu. Afyon da da öyle mi acaba?
Eogü ye geçen başka sebepten gittiğimizde sordum. 800 tl ücreti var ilaçları da %20 devlet karşılıyor dendi. Rabbim inşallah kendiliğinden verir tez zamanda..lakin rızkımızıda aramak gerek :)
Bu arada senin transfer oldu mu?
Benim transfer olmadı.çünkü fsh çok yüksekti progesteron çok yükselmişti iptal edebilriiz demişlerdi.embriyolar 5.güne gitmedi.ilgisizler sadece işler bitsinde tutarsa ne ala kafasındalar.sürekli gidip gelmek gerekiyor.neden olduguna dair bi açıklama yok.en sonunda stresten deyip çıktılar.bence çok daha profesyonel biyere gidilmesi gerektiğini anladım.buarada ilaçların bir kısmını devlet ödüyor evet.onun dışında işlem hakkın varsa başka ücret çıkmıyor.benim bir ilaç hakkım gitti transfer hakkım kaldı mesela

Benim transfer olmadı.çünkü fsh çok yüksekti progesteron çok yükselmişti iptal edebilriiz demişlerdi.embriyolar 5.güne gitmedi.ilgisizler sadece işler bitsinde tutarsa ne ala kafasındalar.sürekli gidip gelmek gerekiyor.neden olduguna dair bi açıklama yok.en sonunda stresten deyip çıktılar.bence çok daha profesyonel biyere gidilmesi gerektiğini anladım.buarada ilaçların bir kısmını devlet ödüyor evet.onun dışında işlem hakkın varsa başka ücret çıkmıyor.benim bir ilaç hakkım gitti transfer hakkım kaldı mesela
Benzer şeyler acıbadem de yaşadım bende:( malesef bi yönü iyi ise başka bir yönden sınıfta kalıyor. Senin tedavi ne kadar sürdü canım? Benim ohss olduğum için üç ay sürdü..!

Benzer şeyler acıbadem de yaşadım bende:KK43: malesef bi yönü iyi ise başka bir yönden sınıfta kalıyor. Senin tedavi ne kadar sürdü canım? Benim ohss olduğum için üç ay sürdü..!
Benim 1ay sürdü hepsi aynı regl döneminde oldu transfer olmadıgı için.acıbademi hiç önermiyolar zaten.eskişehirde gidilecek biyer yok bence şehir dışına mecburuz.ankaraya gitmeyi düşünüyorum ama birkaç yer var karar veremedim

Merhaba kızlar ben şimdi geldim eve yeni aşılama icin Bilgi alamaya gittim esogu üreme merkezine ama direk kan almaya ve muayeneye soktular hiç bir Bilgi de vermediler ısrarla sordum bana süreçten bahsedermisiniz diye zaten doktor bile değildi sanırım biri hemşire biri de stajyerdi orada dolaşanlar ultrasonla baktı stajyerdi sanırım o ilaç tedavisi kan tahlilleri hepsinin sonucuna göre Bilgi alırsınız dedi çok saçma değil mi önce bir Bilgi verilir süreçle ilgili hastaya size sormak istediğim su orada aşılama yaptıran arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor çok mu uzun

Benim 1ay sürdü hepsi aynı regl döneminde oldu transfer olmadıgı için.acıbademi hiç önermiyolar zaten.eskişehirde gidilecek biyer yok bence şehir dışına mecburuz.ankaraya gitmeyi düşünüyorum ama birkaç yer var karar veremedim
Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.. Bende araştırmaya başladım bakalım... Duyduğun gördüğün iyi bir yer olursa benimle de özel mesaj yerinden yada buradan paylaşırsan sevinirim

Merhaba kızlar ben şimdi geldim eve yeni aşılama icin Bilgi alama gittim esogu üreme merkezine ama direk kan almaya ve muayeneye soktular hiç bir Bilgi de vermediler ısrarla sordum bana süreçten bahsedermisiniz diye zaten doktor bile değildi sanırım biri hemşire biri de stajyerdi orada dolaşanlar ultrasonla baktı stajyerdi sanırım o ilaç tedavisi kan tahlilleri hepsinin sonucuna göre Bilgi alırsınız dedi çok saçma değil mi önce bir Bilgi verilir süreçle ilgili hastaya size sormak istediğim su orada aşılama yaptıran arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor çok mu uzun
Eogü bilmiyorum canım ama tüp bebek yaptırmak için öncelikle aşılama yapılıp yapılmadığına bakılıyor. önce yumurtaları uyarıcı iğne yapıyorsun. Yeterli büyüklüğe gelince aşılama yapılıyor.

Eogü bilmiyorum canım ama tüp bebek yaptırmak için öncelikle aşılama yapılıp yapılmadığına bakılıyor. önce yumurtaları uyarıcı iğne yapıyorsun. Yeterli büyüklüğe gelince aşılama yapılıyor.
Teşekkür ederim canım cevabın icin ben özelde kendi doktorumda aşılama yaptırmaya karar verdim berbat esogu ilgi alaka sıfır birbirlerinden haberleri yok herseyi eksik yapıyorlar sonra ertesi günü çağırıyorlar sonra sekreterliğe sordum özelde aşılama yaptırıp başarısız olursa ve en son tup bebeğe gerek kalırsa tekrar buraya gelirsek tup bebek icin en baştan mi başlıyoruz tedaviye dedim sekreter özel hastaneden rapor alıyorsunuz klomen ve aşılama sürecinde başarısız olundu diye burada direk tup bebeğe başlıyorsunuz dedi

Menisss .!.:
Teşekkür ederim canım cevabın icin ben özelde kendi doktorumda aşılama yaptırmaya karar verdim berbat esogu ilgi alaka sıfır birbirlerinden haberleri yok herseyi eksik yapıyorlar sonra ertesi günü çağırıyorlar sonra sekreterliğe sordum özelde aşılama yaptırıp başarısız olursa ve en son tup bebeğe gerek kalırsa tekrar buraya gelirsek tup bebek icin en baştan mi başlıyoruz tedaviye dedim sekreter özel hastaneden rapor alıyorsunuz klomen ve aşılama sürecinde başarısız olundu diye burada direk tup bebeğe başlıyorsunuz dedi
Malesef eogü öyleymiş :( bende ikinci tüp bebeği orada düşünüyordum vazgeçtim.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..hem madden hem manen zor süreçler..

Ben başladım bu ay.yani daha yeni olduğu için iğneleri kullanmaya başladım bundan sonraki süreçte bakıcaz.zaten iki doktor var yavuz ve başar bey.protokol neyse onu uyguluyorlar.ama gebelik elde edenleri biliyorum oyüzden gitmeyi tercih ettim
Merhaba sizde esogüde gebe kalmışsınız sanırım bende orayı araştırıyorumda rapor çıkartmadan ücretler nasıl oluyor acaba

Merhaba sizde esogüde gebe kalmışsınız sanırım bende orayı araştırıyorumda rapor çıkartmadan ücretler nasıl oluyor acaba
Merhaba ben orada kalmadım canım.yumurta kalitesizliğinden transfer aşamasına bile geçemedim.progesteronum yüksek olmasına rağmen tedaviye başladılar ben orayı önermiyorum ama tabiki sen bilirsin.ilgisizler çok.ben bu yıl tedavisiz hamile kaldim.nasıl kaldım belki denemek istersen söyliyim,polen,propolis,arısütü ayrı ayrı kullandım.solgar coenzim q 100mg 60 adet.d vitamin ampul.bunlar bittikten birsüre sonra kaldım.

Back