• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esogü üreme merkezi

sevcan9389

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
18
7
86
merhaba; eskişehir osmangazi üniversitesin prof. dr. hikmet hassa üreme sağlığı merkezine giden var mı? gittiyseniz memnun kaldınız mı? birde ücret ödeniyor mu ödeniyora ne kadara mal oluyor bilenler yardımcı olabilir mi?

esime bugun ilk kez böyle bir merkeze gittik 3 yıldır evliyiz hiç çocugumuz olmadı bır arkadasım burayı önerdi gittik ama pek yadımcı olunmadı.detaylı bilgi alamadık bilenler varsa bildiklerini paylaşabilirler mi devam edip etmeme konusunda kararsız kaldım. yani özel mi yoksa burası mı bilemedim ...

merhaba; eskişehir osmangazi üniversitesin prof. dr. hikmet hassa üreme sağlığı merkezine giden var mı? gittiyseniz memnun kaldınız mı? birde ücret ödeniyor mu ödeniyora ne kadara mal oluyor bilenler yardımcı olabilir mi?

esime bugun ilk kez böyle bir merkeze gittik 3 yıldır evliyiz hiç çocugumuz olmadı bır arkadasım burayı önerdi gittik ama pek yadımcı olunmadı.detaylı bilgi alamadık bilenler varsa bildiklerini paylaşabilirler mi devam edip etmeme konusunda kararsız kaldım. yani özel mi yoksa burası mı bilemedim ...
Merhaba ben geçen yil aşılama oldum, devlet oldugu icin hic bir ucret odemiyorsun tabi yine once aşılama zorunluluğu var 3 defa yada 2 defa hatirlamiyorum sonra tüo bebek yapiliyor..Merkezin tüp bebek tutms Şansi %55-60 yani baya iyi..Ben cok memnundum gerci benim arkadasim calisiyor ondanda memnun olabilirim..Sonra devam etmedim cunku istanbula tasındim burda ozelde tüp bebege basladim

Merhaba ben geçen yil aşılama oldum, devlet oldugu icin hic bir ucret odemiyorsun tabi yine once aşılama zorunluluğu var 3 defa yada 2 defa hatirlamiyorum sonra tüo bebek yapiliyor..Merkezin tüp bebek tutms Şansi %55-60 yani baya iyi..Ben cok memnundum gerci benim arkadasim calisiyor ondanda memnun olabilirim..Sonra devam etmedim cunku istanbula tasındim burda ozelde tüp bebege basladim
tesekkur ederım canım verdiğin bilgiler için inş en yakın zamanda muradımıza ereriz. Rabbim yardımcın olsun seninde.

Merhaba, bende araştırıyorum bu merkezi gittiniz mi acaba? İzlenimlerinizi paylaşır mısınız?

Ben başladım bu ay.yani daha yeni olduğu için iğneleri kullanmaya başladım bundan sonraki süreçte bakıcaz.zaten iki doktor var yavuz ve başar bey.protokol neyse onu uyguluyorlar.ama gebelik elde edenleri biliyorum oyüzden gitmeyi tercih ettim

Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah bebeklerine sağlıkla kavuşursun. .Prof HIKMET bey den bahsetmişler hep eski yorumlarda o yok galiba? Birde yarı özel devlet mi? Sadece devlet mi?

Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah bebeklerine sağlıkla kavuşursun. .Prof HIKMET bey den bahsetmişler hep eski yorumlarda o yok galiba? Birde yarı özel devlet mi? Sadece devlet mi?
Sağol canım inşallah hepimiz kavuşuruz.hikmet bey oranın kurucusu ama kendisi yok özel muaynehanesi var ve kendisi biraz yaşlı.devlet karşılıyor canım işlemi 3 hakkın var.ben ilaçları aldım ona ücret ödedim sadece 540 tl tuttu.gerekli belgeleri götürüyorsun sağlık raporu fln kurula giriyor şartları tutuyorsan devlet karşılıyor işlemi.

Sağol canım inşallah hepimiz kavuşuruz.hikmet bey oranın kurucusu ama kendisi yok özel muaynehanesi var ve kendisi biraz yaşlı.devlet karşılıyor canım işlemi 3 hakkın var.ben ilaçları aldım ona ücret ödedim sadece 540 tl tuttu.gerekli belgeleri götürüyorsun sağlık raporu fln kurula giriyor şartları tutuyorsan devlet karşılıyor işlemi.

İnşallahhh bu zorlu yolda Rabbim yüzümüze gülsün benim malesef kimyasal gebelikle sonuçlanan denemem oldu.. Hem maddi hem manevi olarak kendime geldikten sonra tekrar denemek istiyorum.. İlerleyen dönemlerde kafama takılanları sormak isterim, aynı şekilde sizinde sorularınız olursa severek yanıtlarım

İnşallahhh bu zorlu yolda Rabbim yüzümüze gülsün benim malesef kimyasal gebelikle sonuçlanan denemem oldu.. Hem maddi hem manevi olarak kendime geldikten sonra tekrar denemek istiyorum.. İlerleyen dönemlerde kafama takılanları sormak isterim, aynı şekilde sizinde sorularınız olursa severek yanıtlarım
Amin canım biraz geç gördüm msjını kusurabakma.esogü de mi denemek istiyorsun.daha önce nerede denedin.nezaman istersen sorabilirsin benimde canım sıkkın biraz geç gelişme var yumurtalarımda.bakıcaz artık nasip kısmet.

Sorun değil canım.. Kusuru mu olur.. Daha önce Acıbadem de denedim. bende kimyasal olduğunu öğrendikten sonra adeta yıkıldım :( kendimi toparlayayım ikinciyi eogü ye gitmeyi düşünüyorum bakalım nasip olursa.
Benimde üçüncü aşılama yapılacağı sırada yumurtalar yeterli büyüklüğe gelmediği için vazgeçmiştik. tüp bebeğe geçtik. çok zor bir şey biliyorum ama çok kafaya takmamaya çalış.. inşallah herşey yolunda gider

Sorun değil canım.. Kusuru mu olur.. Daha önce Acıbadem de denedim. bende kimyasal olduğunu öğrendikten sonra adeta yıkıldım :KK43: kendimi toparlayayım ikinciyi eogü ye gitmeyi düşünüyorum bakalım nasip olursa.
Benimde üçüncü aşılama yapılacağı sırada yumurtalar yeterli büyüklüğe gelmediği için vazgeçmiştik. tüp bebeğe geçtik. çok zor bir şey biliyorum ama çok kafaya takmamaya çalış.. inşallah herşey yolunda gider
Kime sorduysak eskişehir acıbademi hiç önermediler..esogünün biraz başarı şansı yüksekmiş.orada çalışan embriyolog bir tanıdıgım var o söyledi yani aslında kişide bitiyor bana dedi en kötü embriyoyu koyuruz başka yumurtası yok.transferi kötü geçiyor ama tutuyor dedi.şu kapıdan girdiğinde kafanı boşaltacaksın rahat olan kazanıyor dedi.elimizde değil malesef..ama eskişehirde oturuyorsan birkez dene derim.ama bir ikinciyi burada denemeyi düşünmüyorum açıkcası.benimde opu ya az kaldı hayırlısı olsun.

ddesen .!.:
Kime sorduysak eskişehir acıbademi hiç önermediler..esogünün biraz başarı şansı yüksekmiş.orada çalışan embriyolog bir tanıdıgım var o söyledi yani aslında kişide bitiyor bana dedi en kötü embriyoyu koyuruz başka yumurtası yok.transferi kötü geçiyor ama tutuyor dedi.şu kapıdan girdiğinde kafanı boşaltacaksın rahat olan kazanıyor dedi.elimizde değil malesef..ama eskişehirde oturuyorsan birkez dene derim.ama bir ikinciyi burada denemeyi düşünmüyorum açıkcası.benimde opu ya az kaldı hayırlısı olsun.
Eogü için tahlil vs verince ertesi günü gelmen gerekiyor bu gibi şeyler zaman alıyor diye okumuştum. Hala öylemi bilmiyorum.. o yüzden acıbadem e gittim. Malum Kütahya dan gel git iki saat zaten gidiyor..
İnşallah ikinciye gerek kalmaz tutar
Da neden ikinciye düşünmüyorsun merak ettim?

Eogü için tahlil vs verince ertesi günü gelmen gerekiyor bu gibi şeyler zaman alıyor diye okumuştum. Hala öylemi bilmiyorum.. o yüzden acıbadem e gittim. Malum Kütahya dan gel git iki saat zaten gidiyor..
İnşallah ikinciye gerek kalmaz tutar
Da neden ikinciye düşünmüyorsun merak ettim?
Aynen öyle cumartesi günleri bile sabah 7.30 burada olacaksın diyorlar gerçekten.normaldede sabah 8 de kan tahlili vermen gerekiyor süreçte bu defalarca oluyor.eger düşünürsen kalman gerekir yada birisi seni sürekli erkenden getirecek.ikinciyi düşünmemenin nedeni demekki o ilaç protokolü fln bana iyi gelmedi derim daha farklı bir yerde denerim.tutunması için çeşitli yöntemler çıktı şimdi.şuan öyle birşey yok burada.böyle düşünüyorum.

Eşim vardiyalı çalıştığı için Acıbademe bile güç bela gittik geldik. Sabah erken saatler gidip gelmek için nasıl yaparım hayal bile edemedim :( gerçekten çok zor bir süreç
İlaç protokolü uzun süreç mi sizin?
Tutunması için ne gibi yöntemler varmış? Transfer sonrası pek çok şey yaşadım .herşeyden endişe ettiğim bir dönem olduğu için ne yöntem ne başka bişey aklıma gelmedi. Eskişehir çevresi başka bi yer var mı canım duyduğun?

Eşim vardiyalı çalıştığı için Acıbademe bile güç bela gittik geldik. Sabah erken saatler gidip gelmek için nasıl yaparım hayal bile edemedim :KK43: gerçekten çok zor bir süreç
İlaç protokolü uzun süreç mi sizin?
Tutunması için ne gibi yöntemler varmış? Transfer sonrası pek çok şey yaşadım .herşeyden endişe ettiğim bir dönem olduğu için ne yöntem ne başka bişey aklıma gelmedi. Eskişehir çevresi başka bi yer var mı canım duyduğun?
Canım ilaç protokolüm biraz uzadı evet çünkü gelişimleri geriden geliyordu.bugün opu oldum bende.eskişehir çevresi yok malesef.ankara yada istanbul olacak.duydugum yöntem olarak rahme çizik fln atılması var tutunması için oda her yerde değil serum tedavisi yapan var.bende artık bu olmazsa araştırıcam iyice..moralman çöktüm resmen ne olacak bende bilmiyorum

Geçmiş olsun canım.. Benim için en heyecanlı bekleyiş yumurta toplama sonrası günlerdi. Kaç yumurta 5. Güne ulaşır yada ulaşır mı , kaliteli mi olur ne olur ne gelir diye kalbim pır pır beklemiştim :) ancak ohss olduğum için ve histereskopi için embriyolar donduruldu.. Bu süreçte insanı en çok yoran başına ne geleceğini bilememek :s hiç duymadığın bir terimle tedavinin bi yerinde karşılaşıveriyorsun..

Sağol canım inşallah hepimiz kavuşuruz.hikmet bey oranın kurucusu ama kendisi yok özel muaynehanesi var ve kendisi biraz yaşlı.devlet karşılıyor canım işlemi 3 hakkın var.ben ilaçları aldım ona ücret ödedim sadece 540 tl tuttu.gerekli belgeleri götürüyorsun sağlık raporu fln kurula giriyor şartları tutuyorsan devlet karşılıyor işlemi

Merhaba canım sadece 540 tl mi verdin çok uygunmuş ben Acıbadem’le görüştüm 8000 tl diyorlar başka bir tutar çıktı mi 3 denemeyide devlet mi karşılıyor tabi önce aşılama yapıyorlar degil mi olmaZsa tupe geçiyorsun degil mi biraz aydınlatırsan çok sevinirim bende burdan okuyunca çok mantıklı geldi Pazartesi günü arıyım hastahaneyi bi

Merhaba canım sadece 540 tl mi verdin çok uygunmuş ben Acıbadem’le görüştüm 8000 tl diyorlar başka bir tutar çıktı mi 3 denemeyide devlet mi karşılıyor tabi önce aşılama yapıyorlar degil mi olmaZsa tupe geçiyorsun degil mi biraz aydınlatırsan çok sevinirim bende burdan okuyunca çok mantıklı geldi Pazartesi günü arıyım hastahaneyi bi
Canım msjını yeni gördüm belki öğrenmişsindir.acıbademi tavsiye etmiyorlar tabiki sen bilirsin.ben saha önce özelde aşılama yaptırdım.tüpe geçtim sağlık kurulu raporu fln ilaçlar fln masraf 1000 tl yi buldu denebilir.benim olmadı ama inşallah senin olur.birdaha aynı yerde denemeyi düşünmüyorum

Geçmiş olsun canım.. Benim için en heyecanlı bekleyiş yumurta toplama sonrası günlerdi. Kaç yumurta 5. Güne ulaşır yada ulaşır mı , kaliteli mi olur ne olur ne gelir diye kalbim pır pır beklemiştim :) ancak ohss olduğum için ve histereskopi için embriyolar donduruldu.. Bu süreçte insanı en çok yoran başına ne geleceğini bilememek :s hiç duymadığın bir terimle tedavinin bi yerinde karşılaşıveriyorsun..
Canım daha ömce konuşmuştuk senle.şehir dışında oturuyordun.ben şey duydum aklıma sen geldin.afyonda fatih öğünç biyer açmış çok başarılı bir doktor onu denemeni tavsiye ederimistanbul acıbademden geldi.eskişehirde olsaydı giderdim.çok dazla gelgit yaptıracağını sanmıyorum.esogüdense orayı tercih etmelisin bence esogü insanı çok yoruyor doğrudüzgün açıklama yok.

Back