- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.924
- 408
- 33
- Konu Sahibi Dilberimmm
Dilberim derken "ben bir dilberim" anlaminda mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhahahaha ay bi an arkadaşım sandım sizi. Zibilyon insan gelse 160 boyu ile kısa olduğuna ikna edemezdiValla turk kadınına göre gayet iyiyim ortalama alırsak
O ortalama 1950 de falan alındı sanırım.Valla turk kadınına göre gayet iyiyim ortalama alırsak
EvetDilberim derken "ben bir dilberim" anlaminda mi?
sadece 3. resim tarzmış .konu sahibi ince uzun olduğundan ona yakışır ama benim koca göbek çıkar evde bile giymemmmBirinci fotoğraf konu sahibesinin zihnimde oluşan şuanki hali
İkinci ve üçüncü fotoğraf ise kendisinin hayali
Hayatlar hayallere dönüşür mü dersiniz?
Yok ne alınayım gırgırını yapıyorum benim derdım esofmanO ortalama 1950 de falan alındı sanırım.
Özellikle z kuşağından haberiniz olmadığı belli diyeceğim de hiç mi akranlarınıza bakmadınız?
Tanıdığım en kısa z kuşağı kadınları 170 yahu
Seni beni ortalaması yok bu işin. Kısasınız işte, alınmayın yani
Ben de selvi değilim, sizden birkaç santim uzunum ve daha hiç uzunum diye düşünmedim.
159 olan arkadaşım benden uzun diye hava atıyor aramızda 2 cm var.O ortalama 1950 de falan alındı sanırım.
Özellikle z kuşağından haberiniz olmadığı belli diyeceğim de hiç mi akranlarınıza bakmadınız?
Tanıdığım en kısa z kuşağı kadınları 170 yahu
Seni beni ortalaması yok bu işin. Kısasınız işte, alınmayın yani
Ben de selvi değilim, sizden birkaç santim uzunum ve daha hiç uzunum diye düşünmedim.
İnce bel, bu işin tüm esprisi orada.Yok ne alınayım gırgırını yapıyorum benim derdım esofman
ayıptır söylemesi bazen yüzümü yıkamadan bırakıp geliyorum okula.maksat uykum kaçmasınnnHı bakımsız seni, kadın dediğin pencereye çıkınca bile makyajını yapıp süslenmeli
Benim annem 155 civarı bir kadın, cep annesi diye severim kendisini159 olan arkadaşım benden uzun diye hava atıyor aramızda 2 cm var.
Hala eşofman diyorsun, eşofman değil eşortman. Yok haşurtman, eşufman, hayır o da değil aşortmanYok ne alınayım gırgırını yapıyorum benim derdım esofman
Ay evet ya bu varya bu elbiseler stilettolar falan giyiyor ben kürek gibi ayaklara nasıl giyeyim en fazla böyle giyiniyorum ben buyum arkadaşlar aklımizdan o süslü seyleri çikarın lütfenAy aslında o benim
Öyle deme ya ben bi mont aldım erkek montu şişmelerden xxl oversize giyiyorum eşim onun xl cını giyiyor baya kilolu düşün ama çok güzel oluyor oylede altta aşortmanBenim kocam diyo ki, benim montumu giy çok havalı ve çok güzel
le le le le leeeeeee tey teyyyyyyyyyyHaşortmanını yan bağlama kurbanın olayım, sen kendini uzun sanma aaaaaaaaaaaaaaa
Tamam bacım en çok sen uzun ve incesin tamamEsofman giyinmek ıcın spor yapcam zaten uzun ınceyım
Evet bu tarzı istiyorum. Tabıkıde pazar esofmanı sormuyorum dizi cıkmıs bu tarzdan yapmak istiyorum ıyı bir esofman arayısı a cıkayımŞunları yapmak hiç zor değil yaa dediğim gibi sen iyi bir eşofman ara önce