• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esofman 😃dertmı bilemedim

Benim annem 155 civarı bir kadın, cep annesi diye severim kendisini😂
Hahahaha
Bi kuzenim var acayip komik biridir, evlerine gitmiştim köyde evleri neyse işte, pencereden bir şey silkeleyecektim, duuuuur dedi ay noldu dedim sandalyeyi aldı önüme getirdi çık belki yetişemezsin dedi 😂😂😂😂😂

Hahahaha
Bi kuzenim var acayip komik biridir, evlerine gitmiştim köyde evleri neyse işte, pencereden bir şey silkeleyecektim, duuuuur dedi ay noldu dedim sandalyeyi aldı önüme getirdi çık belki yetişemezsin dedi 😂😂😂😂😂
benim ayaklar pedallara yetişmiyor en öne çekiyorum koltuğu.arabanın bile mini boyunu aldım kendime göre.paça boyu kestirmeye verdiğim paralarla da bir ev alırdım bugüne dek :KK45: :işsiz:

Hahahaha
Aushaheheheh
Bu çok ağır olmuş ya😂😂😂😂

Bu arada ben kısa olmayı isterdim, yaşlanmıyor kısalar daima çıtır oluyorlar.
Malum uzunlar yerçekimine daha fazla maruz kalıyor, kilo alsa hükümet gibi görülüyor vs vs.
Böyle çıtı pıtı iyidir, bodur tavuk her dem piliçtir😂

Ay arkadaş grubuna bu konuyu attım arkadaşım ben kendimi kısa görmüyorum boyum gayet iyi Allaha hamdolsun yazmıs 😂😂😂😂😂 çıldırıyorum ya bazı insanlar asla kabullenemiyor😂
göz var nizam var kısayız işte dümdükk.nasıl saklayalım?takma bacak mı edinelim sopaların üstünde mi yürüyelim?kısayız kısaaaa :KK45: :KK53:

Aushaheheheh
Bu çok ağır olmuş ya😂😂😂😂

Bu arada ben kısa olmayı isterdim, yaşlanmıyor kısalar daima çıtır oluyorlar.
Malum uzunlar yerçekimine daha fazla maruz kalıyor, kilo alsa hükümet gibi görülüyor vs vs.
Böyle çıtı pıtı iyidir, bodur tavuk her dem piliçtir😂
Ahhahaha ya çok dalgacı komik biri ciddiye almadım😂😂😂

Evet ben de boyumu seviyorum 😂😂
16 17 duruyorsun dediklerinde çok mutlu oluyorum 😂

Ay arkadaş grubuna bu konuyu attım arkadaşım ben kendimi kısa görmüyorum boyum gayet iyi Allaha hamdolsun yazmıs 😂😂😂😂😂 çıldırıyorum ya bazı insanlar asla kabullenemiyor😂
Bak benim görümcem 1.80 abartmıyorum ama ciddiyim.Ben mesela yanında komplekse falan giriyorum.Arkadaşına ayıp olmasın ama😂.

Back