- 18 Şubat 2018
- 12.275
- En iyi cevaplar
- 2
- 55.057
- 598
- 44
- Konu Sahibi Dilberimmm
Benim görümcem Çağla Şıkel'e benziyor.Görümcen mii nemesis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim görümcem Çağla Şıkel'e benziyor.Görümcen mii nemesis
aa haşortmanın var yaniii?kaç taneee?Yaa konunun boyla ne ilgisi var? ben de cücük kadarım ama aşortmanı ( çok yakıştırıyorum kendime. Bacak boyu önemli olan
Konu sahibi ince uzunum dedi kendisi için (163)Yaa konunun boyla ne ilgisi var? ben de cücük kadarım ama aşortmanı ( çok yakıştırıyorum kendime. Bacak boyu önemli olan
Aslında alakası yok komu sahibi uzun ince birşeyim diyinceYaa konunun boyla ne ilgisi var? ben de cücük kadarım ama aşortmanı ( çok yakıştırıyorum kendime. Bacak boyu önemli olan
Bak işte 154 e tayt ne kadar da yakışmış
e öyle zatennnAslında alakası yok komu sahibi uzun ince birşeyim diyince
Hiç saymadım bereketi kaçmasın diye var üc beş tane ama genelde kot giyerim momjeen kısa boyluysan en kırtarıcı oaa haşortmanın var yaniii?kaç taneee?
Ben seni 2 m gibide cekerim üzülme senBak netten arastırıp geldim baksanıza nasıl uuzn ince duruyor
Harika durmusBak işte 154 e tayt ne kadar da yakışmış
mom daha kısa göstermez mi?ben skinny giyiyorum .bu ara kilo aldım içlerine çekiştir çekiştir zor giriyorum ama olsunnHiç saymadım bereketi kaçmasın diye var üc beş tane ama genelde kot giyerim momjeen kısa boyluysan en kırtarıcı o
Benden 10 cm uzun yineAslında alakası yok komu sahibi uzun ince birşeyim diyince
Noww göstermiyor boyu kesen ayakkabı giymeyeceksinmom daha kısa göstermez mi?ben skinny giyiyorum .bu ara kilo aldım içlerine çekiştir çekiştir zor giriyorum ama olsunn
Ben hiç giremiyorum,yaklaşık 100 tane kotum var ama hiçbiri olmuyor.O yüzden birde haşortman koleksiyonum var.mom daha kısa göstermez mi?ben skinny giyiyorum .bu ara kilo aldım içlerine çekiştir çekiştir zor giriyorum ama olsunn
ayy benden kısa sitede gördüğüm ilk üye.bundan sonra arkandayımmm en iyi arkadaşınımmm.ne derdin olursa koş gel sitede.hemen çözerim.edit:recep ivedik yorumu gibi oldu bu daBenden 10 cm uzun yine
Sana da minicik diyorlar mıı?Benden 10 cm uzun yine
Bundan sonra dostuzayy benden kısa sitede gördüğüm ilk üye.bundan sonra arkandayımmm en iyi arkadaşınımmm.ne derdi olursa koş gel sitede.hemen çözerim.edit:recep ivedik yorumu gibi oldu bu da
dün judy filmini izledim.judy garland ın hayatını anlatıyordu.kadın 1.51 miş çok mutlu oldummC ceycey0406 Shakira da bizimle aynı boyda
Ben onu seksi buluyorum mesela
Eşim de 20 li yaşlarında beğeniyormuş da kendisini, o yüzden karısı da aynı boy denk geldi