• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esofman 😃dertmı bilemedim

:KK60::KK19:

Tesettürlüyüm. Eğer tesettürlü olmasaydım çocuk reyonundan giyinirdim ceycey 😂😂
12 13 yaş montu üzerime tam oluyor 😂
Tesettürlülere göre bulamıyorum çocuk reyonundan 😂😂
vaşşş neyse ben kilo aldım da o montlar olmuyor artıkım bana.ama ayaktan seni geçtim.

Şaka bi yana yakışmıyosa giyme, hem kısalara yakışmaz bence de tayt daha güzel 😂😂
Ben kendime çok yakıştırıyorum 😂

Merhabalar fızığim 163 56 kılo bacaklarım ince basen yok ust tarafım hafif buyuk bir fızığım var ince uzun bırseyım😃 tayt giyince yakısıyor. Popom falan guzel duruyor. Ama ben esofman giyinince cokk cok kötü gözüküyor. Esofman giyinmek istiyorum böyle bloger lara falan bakıyorum onlarda benim fızığım gıbi esofman yakısıyor bana neden böyle oluyor ya ev kombini yaparken dısarı çıkarken esofman giyinmek istiyorum sımdı uzerımde esofman var cıkartıp atasım geldi😃😃
KONTROL ETMEDEN ATMISIM YAZIM HATALARIM T9 YÜZÜNDEN😃düzenlendi
Zihnimde bedeninden çok konuşma stilin ve şiven belirdi :D

Eklentiler

• IMG_20220128_010205.jpg
    IMG_20220128_010205.jpg
    181,5 KB · Görüntüleme: 53
Şaka bi yana yakışmıyosa giyme, hem kısalara yakışmaz bence de tayt daha güzel 😂😂
Ben kendime çok yakıştırıyorum 😂
haşortman benim milli giysim yakışmazsa yakışmasın giyerim.sabahın köründe okula gidip dönerken deri pantolon mu giyecektim leoparlı? :KK45:

vaşşş neyse ben kilo aldım da o montlar olmuyor artıkım bana.ama ayaktan seni geçtim.
😂😂😂
Ben genelde 49 kiloyum ama 52 e çıktım.
Çevremdekiler zayıfsın diyor. Boyum ile orantılı aslında ama kadın dediğin etli olurmuş diyorlar 😂
Yani 55 üstüne çıksam sırıtır bence ben de:/

Back