- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
- Konu Sahibi Dilberimmm
-
Kısa boylulara yok muBen de beğeniyorum anladim direkt istediği tarzi çok cool duruyor bence hem de rahat.
Hı bakımsız seni, kadın dediğin pencereye çıkınca bile makyajını yapıp süslenmelihaşortman benim milli giysim yakışmazsa yakışmasın giyerim.sabahın köründe okula gidip dönerken deri pantolon mu giyecektim leoparlı?
tarz bu tarzzzz.kasketlere de dedeler aaa benim de var diyorlar napalımmAy bu ne? Babamın ceketini giymiş gibibizim buralarda böyle giysen yazık montu yok babasının ceketini giymiş derler
sen de leopar kadını ışığı görüyorum ama hatta otrişlerrr kürklerrrBende genelde esortman kızıyımçok seviyorum kızı neya kadınıyım
Esofman giyinmek ıcın spor yapcam zaten uzun ınceyımİyi bir kalça antrenmanı ve bol protein
Bence de oluyor yaa herkese nasil yakistiramamis kendine anlamadim. 1.65'im ben de giyiyorum güzel oluyor bence. Dedigim gibi püf noktası doğru esofmani bulmakKısa boylulara yok mu
Ben bazen sokakta benim boylarımda kızları görüyorum, onlara da yakısıyor sanki
Babasinin ceketini giyenler de var ciddenAy bu ne? Babamın ceketini giymiş gibibizim buralarda böyle giysen yazık montu yok babasının ceketini giymiş derler
Cok modern ve rahat duruyorBen de beğeniyorum anladim direkt istediği tarzi çok cool duruyor bence hem de rahat.
Ama maalesef atimisen de leopar kadını ışığı görüyorum ama hatta otrişlerrr kürklerrr
Valla ben de çok seviyorumBence de oluyor yaa herkese nasil yakistiramamis kendine anlamadim. 1.65'im ben de giyiyorum güzel oluyor bence. Dedigim gibi püf noktası doğru esofmani bulmak
Yok bunları begenmedmBirinci fotoğraf konu sahibesinin zihnimde oluşan şuanki hali
İkinci ve üçüncü fotoğraf ise kendisinin hayali
Hayatlar hayallere dönüşür mü dersiniz?
Ay aslında o benimsen de leopar kadını ışığı görüyorum ama hatta otrişlerrr kürklerrr
Benim kocam diyo ki, benim montumu giy çok havalı ve çok güzelAy bu ne? Babamın ceketini giymiş gibibizim buralarda böyle giysen yazık montu yok babasının ceketini giymiş derler
Uzun ince misinizEsofman giyinmek ıcın spor yapcam zaten uzun ınceyım
Valla turk kadınına göre gayet iyiyimİnce uzunda kaldım ben.
163 e uzun mu diyoruz yahu?
Neye göre makiye mi?
Üst tarafım büyük demişsin. Demek ki bacak boyun kısa. Bloggerlar hep shoplu foto paylaşıyor. Onlara aldanma bence.Merhabalar fızığim 163 56 kılo bacaklarım ince basen yok ust tarafım hafif buyuk bir fızığım var ince uzun bırseyımtayt giyince yakısıyor. Popom falan guzel duruyor. Ama ben esofman giyinince cokk cok kötü gözüküyor. Esofman giyinmek istiyorum böyle bloger lara falan bakıyorum onlarda benim fızığım gıbi esofman yakısıyor bana neden böyle oluyor ya ev kombini yaparken dısarı çıkarken esofman giyinmek istiyorum sımdı uzerımde esofman var cıkartıp atasım geldi
KONTROL ETMEDEN ATMISIM YAZIM HATALARIM T9 YÜZÜNDENdüzenlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?